Eladó ház Balatonfűzfő 170 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonfűzfő 170 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8251471
Referenciaszám: 44541
Feltöltve: 2 napja

Balatonfűzfő eladó családi ház 6+1 fél szobás: 149 millió Ft

149 millió Ft
876 471 Ft/m²
170 m²
Alapterület
632 m²
Telek
6+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 471 462 Ft
Második évtől
618 170 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Igényes, szép családi ház eladó Balatonfűzfő-fürdő kertvárosi részén. A CasanetWork Balatonalmádi ingatlaniroda eladásra kínálja a 1810-es számú, balatonfűzfői belterületi családi házát. A balatonfűzfői ingatlan jellemzői: - az ingatlannak kiváló lokációja van,  a Balaton öt perc sétányi út, a hegy varázslatos ölelésének kettőssége adja a legnagyobb erényét,  -a tetőtérből rálátás van a Balatonra - a telek 632 m2, gondozott, ápolt a kertje,  kis szerszámos faházzal - az ingatlan két utcára nyílik -a ház klimatizált és napelemekkel fölszerelt -igényesen  felújított  25 cm-es szigetelése, tégla falak, cserép tető jellemzi  -15m2 kellemes pihenős terasz - két család nyaralójánaknak is tökéletes -  délnyugati tájolású - minden közmű a telken  A város minden fontos pontja könnyen, gyalog elérhető, busz, vonat, intézmények!  A friss levegő, a madarak, a fák suhogása gyereknek felnőttnek egyaránt vonzó, jöjjön győződjön meg a saját szemével róla! Amennyiben a 1810-es  számú a CasaNetWork által hirdetett balatonfűzfői családi ház, építési telek, vagy bármely a kínálatunkban található telek felkeltette az érdeklődését , hívjon a megadott telefonszámon. 06 20 285 0918   Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.  „CasaNetWork -  A civilizált ingatlanértékesítés artériája!”

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1982
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Plell Ágota CasaNetWork Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 20 285 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Plell Ágota CasaNetWork Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 20 285 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY