Eladó ház Balatonfűzfő 78 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonfűzfő 78 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8250464
Referenciaszám: 31961
Frissítve: ma

Balatonfűzfő eladó családi ház 1+2 fél szobás: 78,5 millió Ft

78,5 millió Ft
1 006 410 Ft/m²
78 m²
Alapterület
532 m²
Telek
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 248 388 Ft
Második évtől
325 680 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Régóta vágyik egy balatoni nyaralóra? Olyan ingatlant keres ami elérhető távolságra van Budapesttől így akár kétlaki életre is alkalmas lehet? Befektetési lehetőségben is gondolkodik? Ne keressen tovább! Balatonfűzfőn , a Rozmaring utcában ELADÓ a The Hunters Ingatlaniroda kínálatában egy igazán különleges hangulatú és lehetőségekkel teli családi ház. Az ingatlan 532m2-es összeközműves telken helyezkedik el, mely több épületrészből áll. A nagyobb épületrészt (45m2 plusz kb 30m2 tetőtér) a Tulajdonos saját részre, szívét-lelkét beletéve felújította és alakította jelenlegi arculatára. Jelenleg egy amerikai konyhás nappali, 2 pici hálószoba , fürdőszoba előszoba kapott helyet. Minden szobában hűtő-fűtő klíma és egy igazi fa tüzelésű kandalló gondoskodik a fűtésről, így akár életvitelszerűen, télen is használható. Ebben a 45m2-es épületrészben a tetőtér beépíthető további 2 szobával, bővíthető akár egy nagyobb tetőterasszal illetve kisebbik erkélyéről balatoni panorámában is gyönyörködhetünk. A tetőtér kialakítása teljes mértékben az új Tulajdonos ízlése szerint valósítható meg. A ház hátsó részében egy kisebb apartman egység található, jelenlegi állapota felújítandó. Itt kialakítható egy külön apartman, teljesen külön bejárattal. A felújítással és ezen épületrész kialakításával akár egy 2 generációs ház hozható létre, mely befektetési lehetőségként is kíváló lehetőség. A telken ezen felül még egy épületrész található,melyből mosókonyha, szauna vagy bármilyen egyéb helyiség megvalósítható. A telek külölegessége még, hogy 2 utcáról nyílik, mely igazi ritkaságnak számít a Balaton környékén. Tágas, kényelmes méretű telek, mely számos lehetőséget rejt magában ( medence, gyümölcsös kert, sütögetős rész, játszótér bármi amit az új Tulajdonos el tud képzelni) A jelenlegi Tulajdonos már elkezdte az ingatlan korszerűsítési támogatott hitel igénylését és a szükséges anyagok beszerzését az ingatlanhoz, mellyel komoly értéknövekedés várható a további épületrészek korszerűsítésével tetőtér beépítésével. Az új Tulajdonosnak tehát nem kell bajlódnia az anyagok beszerzésével, és ha igényli, komplett csapatot tudunk ajánlani a kivitelezéshez is. Ez esetben a vételár módosul. További információkért és a személyes megtekintésért keressen bizalommal. Jöjjön és tartson velem egy élmény bemutatásra egy igazán egyedi ingatlanban.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kertamerikai konyhaklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Réka The Hunters Az iroda összes hirdetése
+36 20 570 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Réka The Hunters Az iroda összes hirdetése
+36 20 570 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY