Eladó ház Balatonfűzfő, Tobruk 116 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonfűzfő, Tobruk 116 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8154072
Referenciaszám: HZ029640-4675227
Frissítve: ma

Balatonfűzfő eladó családi ház 4 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
688 793 Ft/m²
116 m²
Alapterület
712 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 252 818 Ft
Második évtől
331 489 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház a Balatonon, a strandtól 350 méterre!!! Eladó egy több, mint 700 nm-es telken található, 2,5 szobás, teraszos, szigetelt, önálló családi ház, pincével, padlással, télikerttel és garázzsal Balatonfűzfő Tobruk részén A ház az 50-es években épült, de 2004-ben felújításon esett át, melynek keretein belül külső-, és tetőszigetelést is kapott és a nyílászárókat is modernizálták, valamint ingatlanbővítés is történt. ( Erről minden tervdokumentáció rendelkezésre áll. ) Maga az ingatlan egy kereszteződésnél fekszik, de a mellékutca azon része kb. 100 méter, ami az ingatlan mögötti rétre vezet. Az utcától a kerítésen kívül sövény is elválasztja, így belátni csak a gépkocsibájárónál lévő kapun keresztül lehet. Maga a környék családi házas, az utca nagyon csendes. A ház 116 nm-es, 2,5 szobából, 1 étkezős konyhából, 1 WC-vel egybekötött fürdőszobából, egy télikertből és egy közlekedőből áll. A tetőtér padlásként funkcionál és egy kb. 15 nm-es pince is található a ház alatt, valamint egy garázs is helyet kapott. A telken belül, a ház előtt egy virágos kiskert található, a ház mögött pedig az udvar nagyobbik része, ahol fedett terasz és sütögetőhely is biztosítja a kényelmet. Az udvaron fúrt kút biztosítja a vízellátást. A fűtés alapvetően cirkó rendszeren keresztül, radiátorral van megoldva, de 10 évvel ezelőtt beépítettek egy cserépkályhát, ami elhelyezkedésének köszönhetően a 2 nagyobbik szobát egyaránt tudja fűteni. A hátsó kert egy nagyobb rétre néz, de kitűnő kilátás nyílik a közeli Megye-hegyre és még a Balaton egy része is látható. A környék - annak ellenére, hogy csendes – frekventált, a közelben ( az ingatlantól 350 méter!!! ) található ugyanis a Tobruk strand, viszont elég távol van ahhoz, hogy az utca azon része hangos vagy forgalmas legyen. Lokáció szempontjából is jó helyen található, hiszen a szomszédos Balatonalmádi központja kb. 4 km-re található a háztól, ott pedig szinte minden megtalálható. A kerékpáros közlekedés kiváló, szinte mindenhova eljuthatunk a környéken kerékpárúton. Balatonfűzfő, annak ellenére, hogy a térség legkisebb Balaton parti települése, eléggé felkapott. Található itt kalandpark, bob pálya, csillagvizsgáló vagy éppen fövenyfürdő, de egész nyáron különböző fesztiválok tömkelege szórakoztatja az itt lakókat. Jöjjön el, nézze meg és tegyen ajánlatot!!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1955
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázsjó közlekedésűcsendespanorámapincehőszigeteltparkettásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyári Krisztián Duna House - Galagonya utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 269 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyári Krisztián Duna House - Galagonya utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 269 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY