Eladó ház Balatonfüred 190 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonfüred 190 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8264977
Referenciaszám: M288716-4756398
Frissítve: ma

Balatonfüred eladó családi ház 4+1 fél szobás: 125 millió Ft

125 millió Ft
657 895 Ft/m²
190 m²
Alapterület
587 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 395 522 Ft
Második évtől
518 599 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonfüred belvárosában 190 m2-es, kétszintes családi ház eladó. A dupla komfortos épület rendezett lakókörnyezetben fekszik. A házban 3 hálószoba, 1 félszoba, 2 nappali (lent+fent), 2 fürdőszoba WC-vel és fürdőkáddal, konyha, étkező, valamint egy különálló WC található. A ház 1988-ban épült, azóta folyamatos karbantartás mellett részleges felújítások történtek: - cirkófűtés - új nyílászárók - légkondicionáló - riasztó A ház északi és déli részéhez egy-egy garázs került hozzáépítésre, amelyekből a déli fekvésű fűtött, és a víz bekötése is megtörtént, így akár egy teljes értékű szoba is kialakítható belőle. A fűtésről a cirkón kívül egy cserépkályha is gondoskodik. Eladás esetén budai vagy balatonfüredi lakás cseréje - megfelelő paraméterek esetén, értékegyeztetéssel - számításba jöhet. A ház kiadó is. Októbertől májusig 349.000.-Ft/hó+ rezsi. Június-augusztus hónapokban 650.000.- Ft/hó+ rezsi. Köszönöm, hogy figyelmével megtisztelte hirdetésemet. Amennyiben felkeltette érdeklődését, vagy további kérdések merülnek fel Önben, várom hívását. Időpont egyeztetése után megtekinthető az ingatlan. Nálunk minden ingatlan megtekintése DÍJMENTES! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők szolgálatára. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához szükség esetén kedvezményes hitelkonstrukciót ajánlunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyintézéshez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1988
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Huiber György OTPip - Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 080 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Huiber György OTPip - Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 080 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY