Eladó ház Balatonfüred 360 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonfüred 360 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8256153
Referenciaszám: HZ083903-4751116
Frissítve: 2 napja

Balatonfüred eladó családi ház 4 szobás: 350 millió Ft

350 millió Ft
972 222 Ft/m²
360 m²
Alapterület
724 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 107 461 Ft
Második évtől
1 452 078 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ritka, kivételes befektetési lehetőség Balatonfüred szívében! Kizárólag a Duna House kínálatában! Eladó egy tágas, minőségi alapanyagokkal kivitelezett kétszintes, összesen 360 m2-es, sokrétűen hasznosítható épület Balatonfüred szívében, 350 000 000 HUF vételáron. Az épület tégla szerkezetű, hűtő-fűtő klímával, professzionális klímatechnikával ellátott. Fekvésének köszönhetően nagyon világos, de a tűző déli naptól mégis védett. Az épület alsó szintjén egy üzlethelyiség/ügyféltér, egy iroda, szerverszoba és pénztár található. Mind a helyiségek beosztása, belső kialakítása, felszereltsége a pénzintézeti elvárásoknak megfelelően lett kialakítva. Az emeleten irodák, tárgyaló és mosdók kaptak helyet, de az új tulajdonos számára adott a lehetőség, hogy a területet ketté osztva akár 2 lakásra alakítsa át. Az ingatlan összközműves, osztatlan közös tulajdonban lévő 724 m2-es telken fekszik, melyhez használati megosztási szerződés van. Az ár tartalmaz 2 parkolási lehetőséget is. Ez a ház kiváló befektetési lehetőséget kínál fantasztikus elhelyezkedésével, mely jelenlegi állapotában üzleti célú hasznosítás mellett, illetve akár lakásokká átalakítva egyaránt jövedelmező választás lehet. Az ingatlan rövid határidővel birtokba vehető. Balatonfüred a Balaton északi partjának központja, amely gazdag kultúrális életet, csodálatos természeti környezetet és kiváló infrastruktúrát kínál lakóinak és az ide látogatóknak egyaránt. A város kikötője, strandjai, sétányai és történelmi nevezetességei garantálják a minőségi szabadidős programokat. Balatonfüred a hazai vitorlás-élet központja, az évente megrendezésre kerülő rangos Kék szalag nemzetközi verseny külföldieket is nagy számban vonz Füredre éppúgy, mint a ma már történelmi hagyományokkal rendelkező Anna-bál is. Ez az ingatlan lehet az Ön kapuja e csodálatos helyszínhez, akár otthonként, akár befektetésként tekint rá. Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a ritka lehetőség, vagy további kérdései vannak, ne habozzon megkeresni minket! Ügyfeleink részére ingyenes pénzügyi tanácsadást is nyújtunk hitelek és állami támogatások terén.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1998
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rádóczy-Csekő Dominika Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 70 409 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rádóczy-Csekő Dominika Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 70 409 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY