Eladó ház Balatonfüred 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonfüred 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8252129
Referenciaszám: H491585
Feltöltve: 3 napja

Balatonfüred eladó családi ház 5 szobás: 249 millió Ft

249 millió Ft
2 075 000 Ft/m²
120 m²
Alapterület
601 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 09. 29. 1:30 és 2024. 09. 29. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 787 880 Ft
Második évtől
1 033 050 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy igazán különleges ajánlat Balatonfüred szívében! 120 m²-es bruttó alapterületű családi ház. A ház egy közel 150 éves pincére épült, független statikai szerkezettel, melyhez egy kisebb oldalsó épület is csatlakozik, tovább növelve a lakóteret. **Szerkezeti jellemzők:** - A főépület sávalapokon, az oldalsó épület síkalapon nyugszik. - A ház földszinti alapja szerkezeti betonlemez, tégla körítőfalakkal. - Kétszintes épület, közbenső födémszerkezete fafödém. - Ácsolt gerenda tetőszerkezet cseréppel borítva, 10 cm ásványgyapot hőszigeteléssel. - Falak 10-15 cm Nikecell hőszigetelést és dryvit burkolatot kaptak. - Fa nyílászárók, kétrétegű üvegezéssel. **Belső elrendezés:** - Földszint: előszoba, hálószoba gardróbbal, nappali-étkező-konyha összefüggő tér, fürdőszoba (káddal, mosdóval, WC-vel). - Emelet: 3 hálószoba (gyerekszoba), zuhanyzós fürdőszoba. - Két terasz, az egyik a nappaliból nyílik, déli kilátással a Balatonra. **Gépészet:** - Központi fűtés kondenzációs gázkazánnal (emeleti fürdőben), padlófűtés a nappaliban, konyhában és a fürdőben. - A vízellátás földszinti és emeleti fürdőkben, HMV ellátás beépített tárolóval. - Teljes klímatizálás, Samsung Wind-free klímaberendezésekkel (nappali + 4 szoba), energiatakarékos és csendes működéssel. - A gépészeti rendszer 2019-2020-ban készült. **Elektromos hálózat:** - Háromfázisú, 3x230V betáp, 3x10A áramfelvétel. - Túlfeszültség-védelem, LED világítás, Legrand dugaljak. - 2019-2020-as felújítás során újravezetékezve. **Kültér:** - Középen elhelyezkedő épület, egyik oldalán parkoló, másik oldalán zöldfelület. - Bejárati és emeleti terasz járólappal, kovácsoltvas korláttal. - Különálló finn szauna. - Automata öntözőrendszer és csepegtető virágágyás. Ez az ingatlan tökéletes választás akár állandó lakhatásra, akár nyaralónak. Ha felkeltette érdeklődését, keressen minket további információkért!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1999
Erkély:
8 m²
Terasz:
26 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Székiné Scher Judit Otthon Centrum - XVII. kerület - Cinkotai út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Székiné Scher Judit Otthon Centrum - XVII. kerület - Cinkotai út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY