Eladó ház Balatonfüred 220 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonfüred 220 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8207131
Referenciaszám: 113242
Frissítve: 21 napja

Balatonfüred eladó családi ház 5 szobás: 179,9 millió Ft

179,9 millió Ft
817 727 Ft/m²
220 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 569 235 Ft
Második évtől
746 368 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mi lehet jobb, mint Balatonfüred? Természetesen nem sok minden. Talán Balatonfüred arácsi része:-) Mi lehet jobb egy új építésű háznál? Talán egy jól megépített, felújított 30 éves ház, hiszen 650 m2-es, kiváló fekvésű telkéhez hasonló környezetet már új építésűnél nemigen találni. Kinek ajánlom ezt az ingatlant? ☀️ Nagyobb családoknak - 2 szinten egy 4 szobás és egy 1 szobás lakás található ☀️ Akik igénylik az elegáns környezetet, de nem igénylik a balatonfüredi nyüzsgést ☀️ Vállalkozóknak, aki a lakhelyükön végzik a tevékenységüket - akár önálló irodaként használható az egyik lakás ☀️ Bárkinek, aki a klasszikus megoldásokat kedveli A földszinten nappali kertkapcsolattal+ konyha+étkező + garázs, kazánház és 1 önálló, szintén kertkapcsolatos 1 szobás lakrész van. egy fedett, zárt 25 m2-es télikert épült a kert irányába Az emeleten 3 hálószoba található, melyből egy a Balatonra panorámás teraszra (25 m2) nyílik, van egy kisebb nappali + fürdőszoba, WC és egy hatalmas gardrób is kialakításra került. Műszaki adatok: - többféle fűtés: gázkazán, valamint 2 épített, hatalmas cserépkályha, melyből az emeleti elektromos - meleg víz villanybojler - emeleten klíma - gyönyörűen parkosított, 634 m2-es kert.fúrt kúttal - fedett kocsibeálló + GARÁZS - 3 méteres belmagasság ( a koynhában 2,65), élhető terek - műanyag ablakok csaknem mindenhol - thermoplan üvegezésű fa nyílászárók, jó állapotban a nappaliban Az ingatlanról a valósághű megtekintés érdekében VIDEÓ készült. Amennyiben honlapunkon (FüredIMMO) nézi ezt a hirdetést, úgy a lap alján megtekintheti, ha más hirdető portálon, akkor kérésre szívesen MEGKÜLDJÜK Önnek. Ügyvédi és mérnöki háttérrel, ingyenes és banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételeket, igény esetén akár hétvégén is. Keressen minket elérhetőségeinken, vagy lépjen be irodánkba ( FüredIMMO, Balatonfüred,Köztársaság u 6 Utcafront)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Virág FüredIMMO Az iroda összes hirdetése
+36 30 509 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Virág FüredIMMO Az iroda összes hirdetése
+36 30 509 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY