Eladó ház Balatonföldvár, Budapesti út 317 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonföldvár, Budapesti út 317 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7683052
Referenciaszám: HZ048312
Frissítve: 22 napja

Balatonföldvár eladó családi ház: 120 millió Ft

120 millió Ft
378 549 Ft/m²
317 m²
Alapterület
711 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 379 701 Ft
Második évtől
497 855 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BEFEKTETŐK FIGYELEM!EDDIG ÍGY FUNKCIONÁLT Balatonföldváron, közvetlen  a főút mellett, 711 m2-es telken épült 316 m2 hasznos alapterülettel rendelkező  tégla építésű ingatlan.Az ingatlan az évek során autó-illetve gumiszerelő műhelyként  működött.A földszinten  2 szerelőcsarnok található, a kisebb egy, a nagyobb kettő  gépjármű  egyidejű  szervizelését  teszi lehetővé. Ezen a szinten kapott helyet a tárgyaló, iroda helyiség, raktár, pihenő, és a szociális helyiségek.Az emeleten  szintén raktárak, irodák, szociális helyiségek, és lakás céljára is alkalmas lakóegység került kialakításra. Az ingatlan  B30-astéglából épült,  összközműves.  ÉS NÉZZÜK, HOGY MIRE HASZNÁLHATÓ  EZEN TÚLMENŐEN AZ INGATLAN. MIVEL JÓ MŰSZAKI, SZERKEZETI PARAMÉTEREKKEL RENDELKEZIK, LEHET ITT AKÁR                  4-6  lakásos panzió                 Generációk  számára jól elkülöníthető lakrészekkel, külön-de mégis együtt-  lakások                   a földszinten  üzletek, az emeleten lakások                   Vállalkozás számára telephely, iroda                   Orvosi rendelő, egyéb szociális létesítmény,                   Megmaradhat eredeti műhelyként, stb.  A Balaton közelsége, a  ház központi elhelyezkedése,  lehetőségek tárháza az ingatlan vonatkozásában is.   Az udvar 4-5 gépkocsi beálló kialakítására alkalmas.  Az ingatlanról  átalakítási tervek  készültek, melyeket érdeklődés esetén szívesen megosztunk, amennyiben felkeltette figyelmét  az épületben  rejlő  számtalan lehetőség.Az ingatlannal kapcsolatosan felmerült kérdésekre,  bővebb információkkal készséggel állok rendelkezésükre!Várom megtisztelő hívását!Ingatlan vásárlással kapcsolatosan felmerült pénzügyi megoldásokban bankfüggetlen pénzügyi szakértőnk, térítésmentesen, korrekt, pontos információkkal segíti önt a legkedvezőbb pénzügyi megoldások kiválasztásában, és a teljeskörű segítséget nyújt a hitelfolyósítás lebonyolításában. .

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1996
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szentesi Rozália Duna House - Szent László út Az iroda összes hirdetése
+36 30 315 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szentesi Rozália Duna House - Szent László út Az iroda összes hirdetése
+36 30 315 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY