Eladó ház Balatonfenyves 130 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonfenyves 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8188609
Referenciaszám: NY011929
Frissítve: 20 napja

Balatonfenyves eladó családi ház 5 szobás: 199 millió Ft

199 millió Ft
1 530 769 Ft/m²
130 m²
Alapterület
610 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 629 671 Ft
Második évtől
825 610 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BALATONON egy KIVÁLÓ állapotú, teljes körűen FELÚJÍTOTT ENERGIATAKARÉKOS (A++) ingatlant kínálunk eladásra! A családi ház (100 nm) és a hozzá tartozó külön álló apartman (30 nm) egy letisztult hangulatú környezetben, nyugodt, csendes utcában található. A gondosan és minőségi alapanyagokkal kivitelezett felújítás során az ingatlan teljesen megújult, ami tükröződik a harmonikusan és praktikusan kialakított terekben és berendezésekben. A természet közelségét a kertben lévő magaságyások, gyümölcsfák, cserjék nyújtják és a FÚRT KÚT által biztosított víz. A 610 nm telken elhelyezkedő 100 nm-es családi házban nappali-étkező, konyha, 2 szoba, gardrób, közlekedő, fürdő, wc és kamra található. Az ingatlanhoz tartozó 30 nm-es apartmanban további 2 szoba, konyha, étkező, fürdő, wc található. Az udvarban 2 tároló is kialakításra került, valamint 2 nyitott betonozott beálló van az udvarban. A VÍZPARTTÓL az ingatlan 4 percre található ahogy a vasútállomástól, bevásárlási lehetőségektől, iskolától, óvodától és orvosi rendelőtől. Ideális választás fiatal családosok vagy idősebbek számára, akik egy csendes, élhető BIZTONSÁGOS környéken szeretnének új otthont találni! TELJES KÖRŰEN FELÚJÍTOTT! Víz- és villanyvezeték csere, aljzat, födém- és falszigetelés, ablakcsere, VÍZLÁGYÍTÓ, INFRAFŰTÉS, NAPELEMEK. Napelem termelése fedezi az éves villany- és fűtési költségeket. Családi ház: -3 rétegű Kömmerling ablakok szúnyoghálóval és alumínium redőnnyel -Austrotherm Grafit 10-12 cm szigetelés Sto nemesvakolattal -Infrafűtés. -Vízlágyító. -30x310W napelem Apartman: -5cm-es Austrotherm szigetelés Sto nemesvakolattal -Hűtő-fűtő klíma -2 rétegű Rehau ablakok szúnyoghálóval A bútorok az ingatlan és a vétel ár részét képezik! Bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, kérem keressen bizalommal minket! BALATONFENYVES a déli part egyik leghosszabb partszakaszával rendelkező üdülőhelye, az M7-es főút és a Balaton között terül el. Csendes, családias hely, 8 km hosszú partszakaszon terül el, nyugatra Fonyódtól. A másik irányban Balatonmáriafürdővel határos. Balatonfenyvesnek három nagy szabad strandja van: -1. központi vasútállomáshoz közeli strand (2 km-es központi szabad strand) -2.fenyves alsói szabad strand -3. „Csalogány” strand (Alsó – Bélatelep közelében), és ezeken kívül kisebb "utca végeken stégeken bejáró" jellegű strandok sokasága. A községben már az 1900 -as évek elején megkezdődtek a nyaralóépítkezések, mára nagyon sok régi és új hétvégi ház található a hosszú vízparton. A víz itt sekély és homokos, és nagyon szép kilátás nyílik a tó északi partjára. A vendéglátó egységek, éttermek száma is megszaporodott és itt mindenki talál szórakozási lehetőséget. A közelben találjuk a Nagyberek őstermészeti rezervátumot, Csisztapusztán a termálfürdőt . Nemzetközi lovaspálya, kisrepülőtér, gokart pálya, vidámpark várja a kikapcsolódni vágyó nyaralókat. Mivel Balatonfenyves hosszanti irányban húzódik a part mentén, egyik pontja sincs távolabb a víztől 700 méternél!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1980
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
A++
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Róbert Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Róbert Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY