Eladó ház Balatonendréd 230 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonendréd 230 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7567448
Referenciaszám: HZ056621
Frissítve: 22 napja

Balatonendréd eladó családi ház 7 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
303 913 Ft/m²
230 m²
Alapterület
2310 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 221 176 Ft
Második évtől
290 001 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hatalmas árcsökkentés! Családi okok miatt sürgősen eladó!!!Balatonendréden tágas családi ház, sok lehetőséget rejtő dupla telekkel, vagy igény esetén kisebb, 1510 m2 kerttel eladó, falusi CSOK felvehető, akár lakásbeszámítással is megvásárolható!Zamárdi szabadstrandtól mindössze 6,3 km-re, csupán 8 perces autóútra található Balatonendréden kínálunk megvételre egy tégla építésű, földszintes családi házat. Az épületben 4 szoba, 2 konyha, spájz, 2 fürdőszoba, tágas nyári nappali, garázs, tárolóhelyiségek és további két tetőtéri vendégszoba található. Intim kertjében nagy nyitott terasz, pince, és az udvarban tárolóhelyiségek kaptak helyet. A közel 230 m2-es épület jó műszaki állapotú, a fűtésre több lehetőség is adott: 6 db hűtő-fűtő klímával, gázkonvektrorokkal és fatüzeléses kandallóval is fűthető. A ház az alaprajznak megfelelően több irányból is megközelíthető, a külön bejáratoknak köszönhetően akár több generáció zavartalan együttélésére is kiválóan alkalmas. Sok hasznosítási lehetőséget magában rejtő épület U-alakú, belső zárt udvara és intim kertje védve van a kíváncsi tekintetek elől. E belső udvarrészben egy tágas, 20 m2-es terasz került kialakításra, amely igény szerint tovább bővíthető, vagy zárt téli kertté, további nappalivá is átépíthető. Az épület a kert centrumában található, két részre osztva a telket, amely így további beépítésre is lehetőséget ad. A 2310 m2-es terület megosztásával kellően tágas, egy új családi otthon felépítéséhez is elegendő telek alakítható ki. Igény szerint a ház kisebb önálló telekkel, 1510 m2-es kerttel is megvásárolható! Balatonendréd kedvező elhelyezkedése ideális a Balaton közelségét kereső, de csendes helyet preferáló, akár nyaralót vagy állandó otthont keresőknek. A településen óvoda, általános iskola, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek adottak. Ez a hangulatos kis település az M7 autópályáról saját lehajtóval rendelezik, így Siófok autópályán 10 perc alatt, Budapest 0 km kő 70 perces autóúttal elérhető. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várom jelentkezését! Személyes megtekintésre előzetes időpont egyeztetés után van lehetőség!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Stóka Andrea Duna House - Siófok, Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 411 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Stóka Andrea Duna House - Siófok, Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 411 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY