Eladó ház Balatonederics 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonederics 60 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8226248
Feltöltve: 16 napja

Balatonederics eladó családi ház 2 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
498 333 Ft/m²
60 m²
Alapterület
487 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 609 Ft
Második évtől
124 049 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Veszprém vármegyében, Balaton északi partján Balatonedericsen, a falu központi részéhez közel egy kis családi ház eladó. A Keszthelyi hegység lábánál húzódik ez a kellemes és nyugodt hangulatot árasztó házikó, ami az igazi vidéki élet stílusát hordozza. Az épület közös udvarban, 487m2-es telken helyezkedik el, egyszintes, aminek a hasznos alapterülete 60m2. Az 1890-es években épült kő és vályog falazatú ház 2017-ben új tetőt és fa nyílászárókat kapott, majd egy teljes felújításon-korszerűsítésen esett át. A belső térben helyenként a fa gerendás födémet cserélték, ügyelve és igazodva a ház stílusához. A lakótérben konyha-ebédlő-nappali, majd egy előtér,két szoba és egy fürdő lett kialakítva. A közművek közül a víz, csatorna, villany, rendelkezésre áll, a gáz az utcafrontról elérhető. Az otthon melegét két cserépkályha és a konyhában egy sparhelt adja, a melegvizet villanybojler biztosítja. A vastag falaknak köszönhetően, a hőmérséklet minden évszakban kellemes. A házhoz közvetlen kapcsolódik egy jó méretű tároló, amely kiválóan alkalmas lehet szerszámos vagy fáskamra kialakítására. A füves udvaron hatalmas cseresznyefa alatt élvezhetjük a nyugalmat és a csendet, de kertészkedni vagy családi összejövetelekre is ideális. Az ingatlant ajánlanám úgy állandó otthonnak mint nyaralónak, vagy a házikó egy kis felújítás után jól kiadható. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérdése van vagy szeretné személyesen megtekinteni, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Cserépkályha
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornakomfortossaját parkolókertkapcsolatoscsendespanorámateraszmelléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Köteles Judit OTPIP Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 30 398 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Köteles Judit OTPIP Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 30 398 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY