Eladó ház Balatonederics 300 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonederics 300 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7672303
Referenciaszám: UZ015704
Frissítve: 1 hónapja

Balatonederics eladó családi ház 6 szobás: 250 millió Ft

250 millió Ft
833 333 Ft/m²
300 m²
Alapterület
1000 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 791 044 Ft
Második évtől
1 037 199 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk egy csodálatos lehetőséget Balatonedericsen! Ez az ingatlan könnyedén átalakítható egy 8 apartmanos panziónak, vagy akár egy többgenerációs családi házként is kiválóan használható. Az épület egy 1000 négyzetméteres telken található, melyből a ház nettó 300 négyzetmétert foglal el. Az épület állapota jó, de szüksége van némi felújításra, hogy kihasználja az ingatlanban rejlő potenciált. Az ingatlan átalakítása relatíve kis költséggel és viszonylag rövid idő alatt elvégezhető, így nagyszerű lehetőség lehet a befektetők számára. A Balaton népszerű célpont a nyári időszakban, és a panziók nagyon keresettek a turisták körében. Ez a környék vonzza azokat az embereket, akik szeretnének elvonulni a város zajától, és élvezni a Balaton békéjét. Az épületben jelenleg 8 szoba található, melyek mindegyike tágas, világos és jól szellőző. Az átalakítás során további szobákat és fürdőszobákat lehet kialakítani. Az ingatlan alsó szintjén található egy tágas nappali, mely lehetőséget nyújt a vendégek számára a kikapcsolódásra és a pihenésre, az udvar pedig alkalmas parkolóként funkcionálhat. Az udvarban található kert alkalmas lehet egy kis terasz vagy kávézó létrehozására, ahol a vendégek élvezhetik a Balatonederics környékén található csodálatos természeti környezetet. Az ingatlan kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, közvetlenül a római katolikus templom mellett található, és a község központjában fekszik. A közelben számos turisztikai látnivaló található, mint például a Balaton, a Badacsony-hegység, a Keszthelyi-hegység és a Tapolcai-tavasbarlang. Ezek a helyszínek sok turistát vonzanak minden évszakban, és nagy lehetőséget jelentenek az ingatlan tulajdonosának. Az ingatlan eladási ára versenyképes, és számos lehetőséget kínál azoknak az embereknek, akik ki akarják használni a turisztikai iparban rejlő lehetőségeket. Ha érdeklődik az ingatlan iránt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot minél hamarabb, hogy ne maradjon le erről a fantasztikus lehetőségről!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2018
Terasz:
30 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bényei Zsolt Otthon Centrum - XII. kerület - MOM Park Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bényei Zsolt Otthon Centrum - XII. kerület - MOM Park Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY