Eladó ház Balatonboglár 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonboglár 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8192989
Referenciaszám: HZ083399
Frissítve: 1 hónapja

Balatonboglár eladó családi ház 4 szobás: 78,5 millió Ft

78,5 millió Ft
654 167 Ft/m²
120 m²
Alapterület
100 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 248 388 Ft
Második évtől
325 680 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonboglár, Somogy megyében található, mely egy nyüzsgő, mégis békés városka a Balaton déli partján. Az ingatlan tökéletes választás azok számára, akik a Balatoni életstílus minden előnyét szeretnék élvezni, mindössze néhány percre a vízparttól. A város számos kulturális és szabadidős tevékenységet kínál, így például ízletes éttermek, hangulatos kávézók és számos vízi sportolási lehetőség várja a látogatókat. Az ingatlantól pár perc sétára található közért, helyi piac és több kedvelt vendéglátóipari egység is, ami mind hozzájárul a kiváló életminőséghez. Balatonboglár ideális választás azok számára, akik a nyüzsgő városi élet és a természet közelségét keresik egyaránt. A rendelkezésre álló elektromos fűtési megoldások gondoskodnak az otthon melegéről a hideg hónapokban, miközben az ingatlan karbantartását egyszerűvé és költséghatékonnyá teszik. A közvetlen környezetben található boltok, szolgáltatások és a Balaton közelsége garantálja, hogy mindennapi szükségletei könnyen és gyorsan elérhetőek legyenek. A téglaépítésű ingatlan kiemelkedik jó fényviszonyaival és kiváló elhelyezkedésével, aminek köszönhetően minden lakásából gyönyörű nézet nyílik a gondozott, belső kerti zöld udvarra. Az udvar nem csupán szemet gyönyörködtető, hanem egy saját tárolóházat is magában foglal, ami plusz tárolási lehetőséget biztosít a lakók számára. Eladó egy lenyűgöző, 78 500 000 HUF értékű, jó állapotú ház Balatonbogláron, amely 4 külön szinten rendezkedik el, és ideális választás lehet befektetésre, lakhatásra vagy nyaralásra egyaránt. Az ingatlan teljesen felszerelt, 3 konyhával és 4 fürdőszobával büszkélkedhet, valamint 4 lakásos társasházként funkcionál, így remekül lehetőséget kínál több generációs lakhatásra vagy akár turisták fogadására is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1990
Erkély:
1 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dömötör Erika Duna House - Pécs, Király ház Az iroda összes hirdetése
+36 70 556 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dömötör Erika Duna House - Pécs, Király ház Az iroda összes hirdetése
+36 70 556 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY