Eladó ház Balatonboglár 310 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonboglár 310 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8180185
Referenciaszám: 17112101
Frissítve: 21 napja

Balatonboglár eladó családi ház 7+3 fél szobás: 169,99 millió Ft

169,99 millió Ft
548 355 Ft/m²
310 m²
Alapterület
1600 m²
Telek
7+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 537 878 Ft
Második évtől
705 254 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Újszerű állapotban lévő családi ház, csendes, átmenőforgalomtól mentes utcában, új építésű ingatlanok szomszédságában.   A CITY CARTEL INGATLANIRODA eladásra kínál Balatonboglár lakóövezeti részén, a Balatontól 1,8 km távolságra, egy 2010-ben épült, kifogástalan, újszerű állapotú, mediterrán stílusú, két szintes, 1600 m2 nagyságú telken elhelyezkedő, 310 m2 összlakóterületű, téglából épült családi házat.    Beosztását tekintve a földszinten egy hatalmas  nappali, konyha - étkező - kamra, 4 hálószoba - ebből a szülői háló saját fürdőszobával rendelkezik , előtér - lépcsőház, zuhanyzós fürdőszoba - amelyből mosókonyha nyílik, vendég WC, gardrób szoba, gépészeti helyiség, illetve egy tágas, teljesen fedett terasz került kialakításra.    Az emeleten ami 2023-ban került beépítésre további három hálószoba, egy társalgó, konyha étkező nappali, valamint egy zuhanyzós fürdőszoba Wc-vel, egy külön wc, és egy mosószoba található.    A parkosított és térkövezett udvarban több autó számára, vagy az egyállásos garázsban lehetséges a parkolás,   A gáz kivételével minden közművel rendelkezik.   Fűtésről-hűtésről vegyestűzelésű kazán radiátoros hőleadással, valamint split klímák gondoskodnak.   Ide csak költöznie kell.    Nyaralónak állandó lakhatásra egyaránt ajánlott.    Kifejezetten csendes és kedves részen, a strandtól 15 perc távolságra.   További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.   Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
2011
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaduplakomfortosgarázsbútorozottvízórásklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dancs Norbert City Cartel, Siófok Az iroda összes hirdetése
+36 20 415 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dancs Norbert City Cartel, Siófok Az iroda összes hirdetése
+36 20 415 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY