Eladó ház Balatonalmádi 218 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonalmádi 218 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7707441
Referenciaszám: 40910
Frissítve: 17 napja

Balatonalmádi eladó családi ház 9 szobás: 199 millió Ft

199 millió Ft
912 844 Ft/m²
218 m²
Alapterület
1041 m²
Telek
9 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 629 671 Ft
Második évtől
825 610 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egyedi családi ház Balatonalmádiban! A CasaNetWork Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja a 1698-as számú, kivételes tulajdonságokkal bíró, kitűnő állapotú családi házát Balatonalmádiban!    A balatonalmádi prémium kategóriájú lakóingatlan jellemzői:  - 196 nm. lakótér (szuterén: 45,1 nm. + földszint 76,2 nm. + tetőtér 74,31 nm.) + 44 nm. terasz és erkély + 43 nm. garázs  - kiváló lokáció: balatoni részpanoráma; családias környezet; barátságos szomszédok; sétatávra a centrum és a strandok  - ápolt, gyönyörűen parkosított kert, fenséges diófával, bájos kiülővel; esővíz tárolóval  - az ingatlan egészére jellemző az igényes kivitelezés, minőségi anyagokból; egyedi burkolatok; riasztórendszer; hőszigetelt, műanyag nyílászárók; automata, elektromos redőnyök szúnyoghálóval; kétállásos garázs  - ideális kialakítású, kitűnő elrendezésű belső terek:  - szuterénszint: hálószoba; nappali, kazánház-mosókonyha  - földszint: amerikai konyhás nappali teraszkapcsolattal; hálószoba fürdőszobával és kertkapcsolattal; közlekedő; tároló; vendég toilette; hatalmas duplagarázs  - tetőtér: három apartman és közlekedő: kettő apartman hálószobával, kisebb nappalival, fürdőszobával és közös erkéllyel; egy apartman egy nagyobb szobával, fürdőszobával és saját erkéllyel  - a remek térelosztásnak köszönhetően az emelet külön bejáraton is megközelíthető  - nagyszerű adottságaiból adódóan egészen egyedi lehetőségeket rejt: lehet nagy család vagy több generáció otthona vagy nyaralója, lehet lakás és iroda, kiadásra kiválóan alkalmas, lehet befektetés, és még sorolhatnám ...  - kivételesen nagy gondossággal megtervezett, megépített és karbantartott családi ház,  elbűvölő részletekkel ... egy igazi, harmonikus otthon  - a vételár euróban történő kifizetését az ingatlan Tulajdonosa - előzetes egyeztetés után - szívesen fogadja - kiváló lehetőség saját célra vagy befektetésnek - per-, teher- és igénymentes, rendezett tulajdonviszonyú         Amennyiben a 1698-as számú a CasaNetWork Balatonalmádi Ingatlaniroda által hirdetett balatonalmádi családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem  hívjon a megadott telefonszámon!  Schultheisz Brigitta vezető ingatlan-képviselő +36 20 250 4403   Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. CasaNetWork -  A civilizált ingatlanértékesítés artériája!  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schultheisz Brigitta CasaNetWork Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 20 250 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schultheisz Brigitta CasaNetWork Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 20 250 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY