Eladó ház Balatonalmádi 380 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonalmádi 380 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7677829
Referenciaszám: 40703
Frissítve: 22 napja

Balatonalmádi eladó családi ház 6+6 fél szobás: 349 millió Ft

349 millió Ft
918 421 Ft/m²
380 m²
Alapterület
1200 m²
Telek
6+6 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 104 297 Ft
Második évtől
1 447 929 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mediterrán stílus igazi balatoni panorámával fűszerezve - eladó villa Balatonalmádiban A CasaNetWork Balatonalmádi ingatlaniroda eladásra kínálja a 1684-es számú, egyedi és különleges adottságokkal bíró villáját/családi házát Balatonalmádiban. Ha különlegesre vágyik és megteheti?  - ÍME AZ  ÁLOM VILLA LUXUS KIVITELBEN - A VÍZPART, STRAND 500 MÉTERRE A HÁZTÓL   A CasaNetWork által kínált ingatlan jellemzői: - ez a déli tájolású, tökéletes panorámájú ingatlan Balatonalmádi legszebb történelmi hangulatú utcájában helyezkedik el - a villa teljes felújításon esett át, hogy a mai igényeknek megfelelően tökéletes lakhellyé váljon  - az épület külső és belső építésekor prémium, felső kategóriás minőségű anyagok lettek felhasználva - gondosan, precízen megtervezett tágas belső terek jellemzik Az üzlet része is érdekli? Nyúljon a lehetőségért! - 6 lakrésszel rendelkezik az épület,- a központi részen egy 4 hálószobás, amerikai konyhás luxus lakás található, melyhez egy kétállásos garázs, kis pince és szauna is tartozik - külön bejárattal, szeparáltan található a másik 5 apartman, melyből 2 db két szobás és 3 db egy szobás (17 fő részére biztosít kényelmes szállást, lakhelyet egész évbe teljes komforttal) - a ház újragondolásakor a letisztultság, egyediség, kényelem és elegancia volt a fő szempont! - kivételesen jó lokáció, kifinomult ízlés, minőség, kényelem, tehát otthonosság minden egyben! Amennyiben a 1684-es számú a CasaNetWork által hirdetett balatonalmádi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal a 06 20 285 09 18-as telefonszámon.    Irodánk az ingatlan vásárlással összefüggő teljes körű ügyvédi, illetve bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésre. CasaNetWork -  A civilizált ingatlanértékesítés artériája!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Plell Ágota CasaNetWork Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 20 285 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Plell Ágota CasaNetWork Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 20 285 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY