Eladó ház Balatonalmádi, Öreghegy 116 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonalmádi, Öreghegy 116 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8266748
Referenciaszám: 170454-4725887
Frissítve: ma

Balatonalmádi eladó családi ház 4 szobás: 139,9 millió Ft

139,9 millió Ft
1 206 034 Ft/m²
116 m²
Alapterület
620 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 442 668 Ft
Második évtől
580 416 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Veszprém Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170454 hivatkozási számú balatonalmádi családi ház. Családosok, Befektetők figyelem!! Eladásra kínálunk egy örök panorámás családi házat Balatonalmádiban!!!! A ház 3 szintes. 2 szintről gyönyörű balatoni panoráma tárul elénk. Világos és kellemes terekkel rendelkezik. Helyiségek: nappali, 3 háló, konyha, 2 fürdő wc-vel. Tágas, 3 helyiségből álló pince. Szintenkénti alapterülete: 40nm. Teraszok: -Napellenzővel ellátott terasz : 18 nm -Fedett udvarszint terasz: 16 nm -Erkély: 6,5nm -Szőlőlugas alatti árnyas kiülős rész: 18 nm Földszint: panorámás nappali, előtte grillezéshez is alkalmas nagy terasszal. Konyha és kádas fürdő található még a szinten. Emelet: 3 háló, ebből 2 panorámás. Ezek előtt erkély húzódik, ahonnan széles látószögben élvezhetjük a Balaton csodálatos látványát. Zuhanyzós fürdőszoba kapott ezen a szinten helyet. A zuhanyzóból is a Balaton látható. Pince: teljes egészében helyezkedik el a ház alatt. 3 helyiségből áll, melyek ablakosak és részben fűtöttek is. Az egyik helyiségben „játszószoba” lett kialakítva, Csocsó asztallal. A többi helyiség is használható akár edzőteremnek, műhelynek vagy tárolási funkcióra, kulturált körülmények között. Kert: 620 nm. Belterületi lakóház besorolású. A ház teljesen körbejárható, utcafrontos. Szőlővel van körbe ültetve, mely biztosítja a kert intimitását. Parkolási lehetőség az udvaron, a kapu elektromos motorral felszerelt, 1 autónak fedett kocsiszín alatt van lehetősége a parkolásra. Mögötte további 3 autó tud parkolni. A kert kellemes, szeparált. Többféle gyümölcs is megterem itt: szőlő, alma, meggy, körte, mandula, dió. Kerticsapból és esővízgyűjtőből lehet locsolni, viszont a beültetett növények rendszeres öntözést nem igényelnek. A ház felújított, teljesen berendezett és felszerelt. Összközműves. Fűtési lehetőségek az ingatlanban: -kondenzációs cirkó, mely a melegvizet is szolgáltatja (hőtárolós bojler segíti a további kényelmet). Távvezérelt hőszabályozás. -3 db hűtő-fűtő klíma. -hangulatos fa tüzelésű kályha. Műanyag nyílászárók, panoráma ablakokkal. A nyitható felületeken szúnyoghálóval, a szobákban redőnnyel ellátott. 1987-ben épült téglaház, felújított. A tető zsindelyes, jó állapotú. Irányár: 139.900.000 Ft További kérdés esetén keressen bizalommal akár hétvégén is! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó balatonalmádi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170454Az Openhouse Veszprém Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1987
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamási Gergő Open House - Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 523 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamási Gergő Open House - Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 523 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY