Eladó ház Balassagyarmat 43 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balassagyarmat 43 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8259179
Referenciaszám: M281120-4670943
Feltöltve: 5 napja

Balassagyarmat eladó családi ház 2 szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
462 791 Ft/m²
43 m²
Alapterület
491 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 62 967 Ft
Második évtől
82 561 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ!/KIS ALAPTERÜLET, KIS REZSI! Eladásra kínálunk, Nógrád megyében, Budapesttől 80 km-re, Balassagyarmaton, egy 1970 - ben épült, 43 m2 összközműves, tégla szerkezetű , jó esztétikai és statikai állapotban lévő komfortos családi házat. A házon különösebb felújítás nem történt, a folyamatos állagmegőrzésen kívül. A tető jó állapotban van. Ház alapja : beton. Szigetelés nincs. Nappali tájolása : déli. Tetőtér nem beépíthető. A nyílászárók hagyományos fa, részben redőnyözött. A házban az alábbi helyiségek kerültek kialakításra: Szoba 14 m2, konyha 8 m2, szoba 14,5 m2, fürdőszoba + wc 3 m2, előszoba 2,5 m2. Fűtést vegyes tüzelésű kályha és konvektor, a melegvíz ellátást villany-bojler biztosítja. Belmagasság 2,7 m. Minden fogyasztás egyedi mérőóra szerint kerül elszámolásra. Az ingatlanhoz tartozó, rendezett 491 m2 telek ideális méretű. Parkolási lehetőség udvaron, utcán, egyaránt díjmentesen. A ház a város csendes, közkedvelt, családi házas övezetében, utcájában helyezkedik el. Az ingatlant minden korosztálynak egyaránt ajánlom. Főleg azoknak, akik úgymond kis alapterületű ingatlant keresnek, és saját ízlésük szerint formálhatják. Ha felkeltette az ingatlan az érdeklődését, hívjon bizalommal, hogy mielőbb megtekinthesse, és adott esetben megvásárolhassa. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Bővebb információkkal megtekintés alkalmával szolgálunk. Ha felkeltettem az érdeklődését, hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortosalacsony közös költség

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyimesi Lóránt OTPip - Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 904 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyimesi Lóránt OTPip - Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 904 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY