Eladó ház Balassagyarmat 180 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balassagyarmat 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8156518
Referenciaszám: M281616
Frissítve: 28 napja

Balassagyarmat eladó családi ház 6 szobás: 120 millió Ft

120 millió Ft
666 667 Ft/m²
180 m²
Alapterület
821 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 379 701 Ft
Második évtől
497 855 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Két családi ház, négy garázzsal eladó. Balassagyarmaton a város egyik legszebb részén kínálok eladásra egy igazán különleges ingatlant. A tisztviselőnegyedben helyezkednek el a házak, gyönyörű parkos polgári stílusú környezetben. Az ingatlan együttes összességében két családi házból áll, mely valójában három lakás, mivel az egyik ház két külön bejáratú lakásból áll melyek saját fürdőszobával és konyhával rendelkeznek. Jelenleg bérlők lakják. Az egyik kétszobás, a másik egyszobás, összkomfortos lakások, központi fűtéssel. Mindkét épület részben alápincézett. A másik családi ház három szobás, tágas, világos kiváló elrendezéssel, a csatolt alaprajzokon megtekinthető. Két dupla garázs is tartozik hozzá, továbbá egy fedett gépkocsi tároló. Két családi ház összevonásával jött létre az ingatlan mely akár újra külön választható, ám értékesítésre kizárólag egyben kerül. Mindkét ház, felújított, költözhető állapotban van. Az összes közmű telken belül található, az egyik építmény fűtését gázkazán biztosítja, a másik pellet kazánnal üzemel, de a gáz ott is rendelkezésre áll. Kiválóan alkalmas az ingatlan vendégháznak, hosszú vagy rövid távú bérbeadásra, vagy két generáció együtt élésére. Saroktelek mivoltából adódóan két oldalról megközelíthető, gépjárművel is. Egymástól teljesen elszeparált együttélést is lehetővé téve. Amennyiben a városban tervezi jövőjét, vagy egy kitűnő befektetésre vágyik, úgy ez a ház a tökéletes választás. Páratlan atmoszférával rendelkezik a lakóház, csodaszép környezete önmagában meghittséget teremt. Állapotát tekintve azonnal birtokba vehető, kívül-belül kiváló állapotban van. Az ingatlan közvetlen közelében néhány perc sétával elérhető óvoda, iskola, játszótér, park, kávézó és élelmiszerboltok is. Balassagyarmat Észak-Magyarországon, Nógrád megye északnyugati részén, a szlovák határ mentén, az Ipoly folyó bal partján fekszik. Budapesttől mindössze 75 km-re található a település. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal ! Az OTP Bankcsoport tagjaként hitellehetőségekkel, személyre szabott pénzügyi megoldásokkal, gondos ügyvédi közreműködéssel és teljes körű szakértői ügyintézéssel támogatjuk ügyfeleink lakáscélú adásvételét.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
BB (2016-2023-as besorolás)
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lénárd Viktor Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lénárd Viktor Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY