Eladó ház Bakonyszombathely 86 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bakonyszombathely 86 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8266373
Referenciaszám: HZ023864
Feltöltve: ma

Bakonyszombathely eladó családi ház 4 szobás: 32,5 millió Ft

32,5 millió Ft
376 157 Ft/m²
86 m²
Alapterület
2456 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 102 836 Ft
Második évtől
134 836 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családi ház, gazdálkodásra alkalmas telekkel!Bakonyszombathely csendes utcájában kínálok megvételre egy tégla építésű családi házat. Az ingatlan 3 szoba, nappali, konyha+étkező, fürdőszoba, 2 kamra, előtér helyiségekből áll. Minden helyiség megfelelő burkolattal ellátott, szobákban parketta, többi helyiségben hidegburkolat található, Külső nyílászárók műanyag, belső nyílászárók fa.  Tetőszerkezete jó állapotú, pala fedéssel. Az otthon melegéről gázkonvektorok gondoskodnak. Az ingatlan nagyon jól alakítható, tágas, világos. Folytatásában garázs, műhely, füstölő és egyéb melléképületek találhatók.A telek 2452 m2, melyen szőlőlugas, gyümölcsfák találhatók, gazdálkodásra kiválóan alkalmas, ásott kút is van.Jó szívvel ajánlom gyermekes családnak, hisz a településen új óvoda, bölcsőde, iskola működik, mindez 10 perc sétára az ingatlantól. Ezen kívül orvosi-, fogorvosi rendelő, védőnői szolgálat működik a településen,  három bolt, dohánybolt, tehát minden, ami a mindennapi élethez szükséges. A település Kastélyparkjában nagyon sok jó program kerül megrendezésre, sokszor az iskolások, óvodások is nagy sétákat tesznek itt. Gyerekeknek néptánc, foci, mazsorett, iskolán belül zenetanulásra is lehetőség van.A településen át több munkásjárat is közlekedik Győr, Tatabánya, Mór, Komárom, Kisbér felé.Amennyiben a vételár finanszírozásához CSOK támogatásra vagy hitelre van szüksége, abban is tudunk segíteni, díjmentesen, banktól függetlenül.Hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Gyöngyi Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 70 280 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Gyöngyi Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 70 280 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY