Eladó ház Bakonyszombathely 85 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bakonyszombathely 85 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8102318
Referenciaszám: HZ094754
Frissítve: 21 napja

Bakonyszombathely eladó családi ház 3 szobás: 29,5 millió Ft

29,5 millió Ft
347 059 Ft/m²
85 m²
Alapterület
3798 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 93 343 Ft
Második évtől
122 389 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családi ház Bakonyszombathelyen!Az ingatlankeresők egyik kedvelt településén, Bakonyszombathelyen kínálok megvételre, egy  85 m2 családi házat, nyári konyhával, garázzsal, tárolóval.Az ingatlan tégla + vályogtéglából épült a 60-as években.  1996-ban hozzáépítés történt, ekkor került kiépítésre a víz- és villanyhálózat, 2003-ban a gázrendszer.Az ingatlan 2 szoba, konyha, fürdőszoba nappali helyiségekből áll. Külön bejárattal egy nyári konyha, kamrával, garázs és tárolóval.  A szobák burkolata laminált padló, a többi helyiség járólapos.  Külső nyílászárók műanyag, belső ajtók az eredeti fa. Az otthon melegéről  konvektorok és 1db cserépkályha gondoskodik. Az ingatlan tetőszerkezete jó állapotú, 2019-ben új lécezést, vízzáró fóliázást és cserepeslemezt kapott (antracit színben).A telek mérete: 3798 m2, amely gazdálkodásra is kitűnően alkalmas. Bakonyszombathely  CSOK támogatásban érintett!  Található a faluban iskola, új óvoda, bölcsőde, valamennyi intézmény nagyszerű pedagógusokkal, orvosi- fogorvosi rendelő, védőnői szolgálat, három kisbolt, gyógyszertár, posta. A gyönyörű Kastélypark ad helyet sportolni vágyóknak, kisebb-nagyobb  rendezvényeknek.  Ajánlom mindenkinek, aki egy dinamikusan fejlődő faluban szeretne élni, ahonnan rövid időn belül több nagyobb város is elérhető. Kisbér 7, Győr 37,  Tatabánya 46,  Komárom 38 és Mór 28 km távolságra található, jó buszközlekedéssel. A faluban több munkásjárat is közlekedik, közte audis járat is.A vételár finanszírozásához CSOK támogatásra vagy hitelre van szüksége? Hitelcentrumunk díjmentes, bankfüggetlen ügyintézéssel segíti  ügyfeleinket a szerződés aláírásától, kiutalásig !Birtokbaadásig jelen vagyunk !Hívjon bizalommal, az ingatlan rugalmas időpontban megtekinthető !

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Gyöngyi Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 70 280 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Gyöngyi Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 70 280 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY