Eladó ház Bakonycsernye 44 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bakonycsernye 44 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8252386
Frissítve: 3 napja

Bakonycsernye eladó családi ház 1+2 fél szobás: 17,4 millió Ft

17,4 millió Ft
395 455 Ft/m²
44 m²
Alapterület
895 m²
Telek
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 55 057 Ft
Második évtől
72 189 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy 44 m2 nettó lakótérrel rendelkező családi ház Bakonycsernye egy csendes zsákutcájában 895 m2-es telken. KÉREM A MÁSODLAGOS, 6069-ES VÉGŰ TELEFONSZÁMON KERESSENEK AZ INGATLANNAL KAPCSOLATBAN! Az ingatlan néhány felújítási munkálaton esett át: - 2021-ben teljes vízrendszer csere ötrétegű műanyag csőre - 2021-ben teljes villanyrendszer csere új réz vezetékre - új műanyag kettő-, illetve háromrétegű nyílászárók - szobákban, nappaliban burkolatcsere, új lamináltpadló - fürdőszoba komplett felújítás - 5 cm-es külső hőszigetelést kaptak a legnagyobb részben B30-as és egy kisebb részen Ytong falak - a födém 10 cm-es kőzetgyapot szigetelést kapott Kétféle fűtési rendszerrel szerelt: vegyes tüzelésű kandalló, illetve 3,5 kW-os Gree hűtő-fűtő klíma. A melegvíz ellátásról a fürdőben felszerelt bojler gondoskodik, amely a vezérelt áramra van rákötve a rezsi minimálisra csökkentése érdekében. A tető szerkezete jó állapotú, cserép fedéssel. A ház közvetlen folytatásában található egy 3 m2-es tároló, valamint mellette 35 m2-en fa-, illetve egyéb tárolók, mögötte a dombon pedig 10 m2-en ólak helyezkednek el. A telek 3 szintes lépcsős kialakítású, a legfelső szintről gyönyörű panoráma tárul elénk a falura és a környékre. Az ingatlan összközműves. (víz, villany: 1x25A nappali és 1x16 A vezérelt áram, csatorna, gázcsonk) Az épület a benne lévő bútorzattal és gépesítéssel együttesen is megvásárolható. (bútorok, TV, ágy, kanapé, mikró, mosógép stb.) Így akár befektetésnek, bérletbe adásra is tökéletes választás lehet. Elsősorban teljes önerővel rendelkező („készpénzes”) vevők jelentkezését várjuk. Amennyiben hirdetésben lévő, vagy a kínálatunkban megtalálható bármely egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését HÍVJON bátran A 6069-ES VÉGŰ TELEFONSZÁMON!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
F
villanyvízcsatornaösszkomfortosbútorozottbeépített konyhabútorhőszigeteltklímaszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 20 369 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 20 369 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY