Eladó ház Bak 146 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bak 146 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8268382
Referenciaszám: H492162-4758590
Feltöltve: 7 napja

Bak eladó családi ház 3 szobás: 63,99 millió Ft

63,99 millió Ft
438 288 Ft/m²
146 m²
Alapterület
1645 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 476 Ft
Második évtől
265 481 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bak egy Zala megyei falu, Zalaegerszegtől 13 km távolságra. Nyugodt, vidéki hangulatot áraszt, környéke pedig gyönyörű természeti adottságairól ismert, ami ideális hely a pihenni vágyóknak. Bakon megtalálható egy Spar, ami a mindennapi bevásárlást megkönnyíti. Ingatlan jellemzői: - A tégla építésű, 146 m2-es, jó állapotú ház, egy 1645 m2-es telken helyezkedik el. - Belső állapota jó, akár kétgenerációs háznak is kiváló. - Nappali + 2 szoba, 2 előszoba, fürdő, WC, kamra, konyha-étkező, tároló, garázs helyiségek lettek kialakítva. - Az emeleten egy közel 30 m2-es szoba kialakítása még befejezetlen, így azt a következő tulajdonos saját igényei szerint alakíthat. - Mindezek mellett építés alatt áll egy fürdő, amit a tulajdonos az értékesítésig elkészít. - Nyílászárói fa szerkezetűek. - Fűtése központi, vegyes tüzelésű kazánnal biztosított. - Meleg víz ellátást villany bojler biztosítja. - Villany, víz, csatorna bekötve, a gáz csatlakozás a telken belül található. - A tető héjazata cseréppel fedett. - Minden emeletnek saját erkélye van, ami biztosítja, hogy a melegebb napokon a kávét a szabadban lehessen elfogyasztani. Ez az ingatlan felezőcsomagos megbízásban szerepel irodánkban. Ennek részleteiről tájékozódhat az Otthon Centrum weboldalán, vagy tanácsadóinknál. Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, teljes körű ingyenes hitel és CSOK ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget! Ez az ingatlan a Felező csomag megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1997
Energetikai besorolás:
E

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Bálint Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Eötvös utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 798 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Bálint Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Eötvös utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 798 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY