Eladó ház Bajna 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bajna 80 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8250657
Referenciaszám: 0754
Feltöltve: ma

Bajna eladó családi ház 3 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
561 250 Ft/m²
80 m²
Alapterület
855 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 071 Ft
Második évtől
186 281 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bajna frekventált helyén, CSOK-ra alkalmas, világos, tágas családi házat keres ? Akkor kérem, ne keressen tovább ,itt megtalálta ! A téglából épült, 80 nm hasznos alapterületű ,két szintes ház, erős alapokon áll , jó tetőszerkezete palával fedett. A hozzátartozó telek mérete 855 nm . A nyílászárók nem lettek cserélve , de igazából nem is volt szükség rá, ablakok ajtók jól záródnak. Réz villanyvezetékek lettek behúzva pár éve és éjszakai áram is van. Az otthon melegét , 3 db, klíma biztosítja jelenleg ,de vegyes tüzelésű kazánnal is fűthetünk. Gázcsonk telken belül van. A melegvízről villanybojler gondoskodik. A földszinten garázsban tarthatunk egy autót . Itt található még a kazánház és tárolásra alkalmas nagy terek . A kertben, a saroktelek minden előnyével, kedvükre szórakozhatnak a gyerekek, kis játszótér lett kialakítva. Több gyümölcsfa biztosítja a napi vitamint. Kis veteményest is kialakíthatunk, van hely bőven. Karnyújtásnyira van bolt, buszmegálló . Rengeteget tudnék még írni erről a lehetőségekkel teli házról, de inkább hívjon, nézzük meg együtt, szeressen bele és tegyen ajánlatot. Ára : 44,9 millió forint Telefon : 06 20 440 2881 Varga Csilla A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY