Eladó ház Baja 145 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Baja 145 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8251157
Referenciaszám: HZ048746
Frissítve: 2 napja

Baja eladó családi ház 7 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
551 034 Ft/m²
145 m²
Alapterület
832 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 252 818 Ft
Második évtől
331 489 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy gyönyörű, felújított kétszintes családi ház Baja csendes, családi házas övezetében,  a város közvetlenül a Duna mentén helyezkedik el .Az ingatlan teljesen modernizált és energiatakarékos megoldásokkal rendelkezik, mint például napelemek és légkondicionálók, amelyek alacsony rezsiköltségeket biztosítanak.**Az ingatlan jellemzői:**- Teljesen szigetelt, két szintes családi ház- Az ingatlan alsó-felső szintje teljesen két külön lakrész ként is lakható. Külön bejárattal- Alacsony rezsiköltségek: Napelemekkel és energiatakarékos berendezésekkel felszerelt.- 1986-ban épült tégla falazattal ,azóta folyamatosan korszerűsítve- A hasznos lakótér , megközelítőleg 150 m² (alsó+felső szint)+ 31 m² különálló lakrész fürdőszobával- 832 m²  telek , beépített medencével- Dupla garázs,  kazánház a szuterénben- CSOK Plusz igénybe vehető, akár 50   millió forintos támogatással**Alsó szint helyiségei:**- 3 szoba, mindegyik körülbelül 10 m², tökéletes hálószobának, dolgozószobának vagy vendégszobának- Amerikai konyhás nappali: Kényelmes és modern kialakítás- Fürdőszoba és külön WC**Felső szint helyiségei:**- 2 nagy méretű szoba, ideális hálószobának vagy gyerekszobának- Kisebb konyharész, jól felszerelt- Fürdőszoba WC-vel**Különálló lakrész jellemzői:**- Szigetelt és csempézett- Fürdőszoba- Ideális vendégháznak vagy albérletnek, vagy pl.: Fodrászműhelynek, Kozmetika szalonnak**Energetika, felújítások:**-Nyílászárók cserélve lettek , valamint a csővezetékek, áramvezetékek is ki lettek cserélve az épületen belül-12 cm-es szigetelés került a nemesvakolat alá-Az épületben 3db Hűtő-fűtő klíma található-Az ingatlan fűtését vegyestüzelésű kazán biztosítja, automata adagolású pellet égőfejjel és puffertartállyal. Termosztáttal vezérelhető. -A ház teljesen független áramellátása napelemek segítségével történik, melyek éves szinten a teljes energiafogyasztást fedezik, és némi pluszt is termelnek. **Medence és kert:**-Az ingatlanhoz tartozik egy három éve telepített szigetelt medence, beépített lépcsővel és automata víztisztító rendszerrel, amelyet egy rendezett kert ölel körül, magaságyásokkal, ideális kertészkedéshez vagy játékra.**Infrastruktúra, közvetlen környezet:**A közelben található  : óvoda, bölcsőde, általános iskola, orvosi rendelő, élelmiszer bolt , mind 500 méteren belül találhatók. A varos központ 2 km-re található. Megközelíthető: ingyenes bajai helyi buszjárattal, autóval vagy akár kerékpárúton is eljuthatunk a város szívébe a családdal. Az ingatlan Budapesttől 160 km-re délre helyezkedik el, az M6-os autópályán 2 órányi utazással érhető el.Ez a ház tökéletes választás azoknak, akik egy csendes, mégis jól felszerelt otthonra vágynak egy igényes környezetben.Akár több család részére is .Keressen bizalommal a további részletekért és a megtekintés időpontjáért!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Árgyellán Bettina Veronika Duna House - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 30 353 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Árgyellán Bettina Veronika Duna House - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 30 353 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY