Eladó ház Baja 104 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Baja 104 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8228464
Referenciaszám: HZ080435
Feltöltve: 16 napja

Baja eladó családi ház 4 szobás: 28 millió Ft

28 millió Ft
269 231 Ft/m²
104 m²
Alapterület
768 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 88 597 Ft
Második évtől
116 166 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Baja szentistváni részén eladó 104 m2-es hőszigetelt, klimatizált családi ház 768 m2 telekkel.A ház vegyes építésű, jó elosztású és állapotú, szépen karbantartott. A tető kerámia szalagcseréppel, valamint részben Lindab lemezzel fedett. Új a csatorna.Található benne 4 szoba, közlekedő, előszoba, fürdő-wc, konyha, kamra, illetve fedett terasz.Az elmúlt 2-3 évben több felújítást is végeztek a házon:- új a teljes villamos hálózat (1x32A + Fí relé kiépített)- udvar felőli oldalán 5 cm külső hőszigetelést kapott- cserélték a bejárati ajtókat, az ablakok egy részét és a redőnyöket- 4 hűtő-fűtő klímát szereltek fel- 4 elektromos radiátort szereltek fel- kialakítottak egy 20 m2-es teraszt, főző helyet a ház mögött- új konyha készült villanytűzhellyel, felújították a kamrát- cserélték a szobák burkolatát- takarékos és nagy fényerejű LED lámpákat szereltek fel- a fürdőben cserélték a csapokat, wc-t, zuhanykabint, bojlertA helyiségek betonozottak, kivéve az első egyik szobát, mely hajópadlós. Modern szivacsos PVC burkolat, valamint laminált padló burkolat található rajtuk.A fűtés lehetséges kályhával, a 4 klímával, az elektromos radiátorokkal, illetve akár gázkonvektorokkal is melyek csövezése és kéménye is adott, csak rá kell kötni őket. A meleg vizet villanybojler állítja elő.Az udvar 2 részre osztott, elkerített, első része parkosított, itt fúrt kút is adott, illetve a ház mögött több melléképület, műhely, tároló, valamint a hátsó részén néhány ól is található. Sarokház, nagykapu a telek hátsó részén található.Érdeklődés esetén keressen bizalommal, nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Építés éve:
1950
Erkély:
4,7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tresz Péter Duna House - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 70 945 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tresz Péter Duna House - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 70 945 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY