Eladó ház Baja 102 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Baja 102 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8214708
Referenciaszám: HZ014532-4714703
Frissítve: 16 napja

Baja eladó családi ház 4 szobás: 33,9 millió Ft

33,9 millió Ft
332 353 Ft/m²
102 m²
Alapterület
945 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 107 266 Ft
Második évtől
140 644 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Baja Szentistváni részén 102 m2-es, belül teljesen felújított, hőszigetelt, klimatizált családi ház 945 m2 telekkel.1950 körül épülhetett, szerkezete vegyes. Falai szárazak, egyenesek. A tető kerámia cseréppel fedett, 2023-ban újították fel. A házban 3 szoba (egyik gardróbbal), nappali, közlekedő, konyha-étkező, fürdő, wc, előtér került kialakításra.2020-tól kezdődően jelentős felújításokon esett át:- új víz, szennyvíz, gáz, villany (3x16A kiépített + Fí relé) vezetékek kerültek beépítésre- új, modern konyha és fürdőszoba készült- az összes hideg és meleg burkolatot cserélték a szobákban és egyéb helyiségekben is- a mennyezetet gipszkarton borítással, felette kőzetgyapot szigeteléssel látták el- a födém pluszban 1 cm kőzetgyapot szigetelést kapott- korszerű műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, ablakai 2, illetve 3 rétegű üvegezéssel ellátottak, utcai szobákon szúnyoghálóval, valamint a nappali és utcai szobákra redőnyöket is szereltettek- a belső nyílászárókat is cserélték, ide fa, illetve CPL ajtók kerültek- A házat 8 cm külső EPS hőszigeteléssel és nemes vakolattal látták el- a tetőt felújították, cserélték a lécezést- az eredetileg gázkonvektoros fűtést átalakították, elektromos fűtőpaneleket szereltettek fel, melyek költséghatékonyabban fűtik be a házat- AUX 3,5 kW hűtő-fűtő klímát szereltettek fel a nappaliba, mely a ház nagy részét innen kellemes hőfokon tartja télen-nyáron- az udvar részen kiülő, főző helyet alakítottak kiA meleg vizet a felújításkor cserélt új Bosch átfolyós gázbojler szolgáltatja.A házon 1 kémény található, melyre rá lehet kötni kályház, kandallót, ezen kívül 3 tető alá lett visszabontva, melyek ha szükséges kivezethetőek.Az udvari részen masszív fa játszótér, fedett kiülő-főző hely (14 m2), díszkút, több fedett tároló (összesen ~40 m2), garázs (16 m2), árnyékos kutya kennel (30 m2), valamint fúrt kút is található.A távlati tervek szerint a házat tovább bővítették volna könnyűszerkezetes anyaggal, ennek alapja el is készült, így akár befejezhető a bővítés, illetve könnyen elbontható az alapozás.A konyhabútor a Beko gáz főzőlappal és villany sütővel, valamint a masszív játszótér, kinti sütő és egyebek is a vételár részét képzik!Érdeklődés esetén keressen bizalommal, nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
H

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tresz Péter Duna House - Szekszárd Az iroda összes hirdetése
+36 70 945 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tresz Péter Duna House - Szekszárd Az iroda összes hirdetése
+36 70 945 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY