Eladó ház Baja 110 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Baja 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8141791
Referenciaszám: HZ086021-4645789
Frissítve: 17 napja

Baja eladó családi ház 4 szobás: 23 millió Ft

23 millió Ft
209 082 Ft/m²
110 m²
Alapterület
523 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 773 Ft
Második évtől
95 418 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Baja szentistváni részén eladó 110 m2-es családi ház 523 m2 telekkel.1965 körül épülhetett, szerkezete vegyes. Főúthoz közel helyezkedik el.Található benne 4 szoba, konyha-étkező, folyosó, kamra, fürdő, wc valamint egy udvari bejáratú kamra. A ház 2 bejárattal rendelkezik.6 évvel ezelőtt lett cserélve az ablakok egy része hőszigetelt műanyagra, a teljes villanyvezeték (1x32A), valamint az egyik szoba laminálása történt meg, illetve a folyosó lapozása és belső festések.A korábbi években a folyosó ablakait cserélték, ide hőszigetelt fa nyílászárók kerültek szúnyoghálóval és redőnnyel, valamint a fürdőszobát újították fel. A szobák burkolata laminált padló, hajópadló, illetve linóleum burkolatú, a többi helyiség kerámia lapozott. A fűtés gázkonvektoros, valamint az egyik szobában lehetséges fa tüzelésű kandallóval is fűteni. A meleg vizet FÉG átfolyós gázbojler állítja elő.A ház jobb oldali bejárata mellett található egy 13 m2-es tároló helyiség, illetve egy külön kis füstölő. Az udvaron gyümölcsfák, fúrt kút, valamint néhány kisebb ól kapott helyet, melyeket elbontva szép kiülő alakítható ki. A kapu mellett kapott helyet a betonozott rész és és a szerelőaknás, 26 m2-es garázs. A kerítés modern beton elemekből épített.A környéken megtalálható gyógyszertár, élelmiszerbolt és egyéb üzletek, húsbolt, dohánybolt, stb. A ház üres, kitakarított, kifizetés után akár azonnal birtokba vehető!Érdeklődés esetén keressen bizalommal, nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tresz Péter Duna House - Szekszárd Az iroda összes hirdetése
+36 70 945 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tresz Péter Duna House - Szekszárd Az iroda összes hirdetése
+36 70 945 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY