Eladó ház Baja, V. kerület Tanya 65 75 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Baja, V. kerület Tanya 65 75 nm
Hirdetéskód: 8050486
Feltöltve: 5 hónapja

Baja eladó családi ház 2 szobás: 24 millió Ft

24 millió Ft
320 000 Ft/m²
75 m²
Alapterület
3300 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 75 940 Ft
Második évtől
99 571 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Baján, az V. kerületben eladásra kínálunk egy tanyát. A városközponttól 4,5 km-re található. A vaskúti és a monostori útról is megközelíthető. A Baja-Vaskút bicikliútnak köszönhetően akár biciklivel is. A Baja táblától kb. 2 km-re fekszik. A tanya földúton közelíthető csak meg, (kb 5-6perc autóval) ennek köszönhetően nagyon csendes és nyugodt környék. Errefelé csak néhány tanya található, közvetlen szomszéd nincs. Igazi paradicsom a környezet és a nyugalom kedvelőinek. Háziállatok és haszonállatok tartására is alkalmas terület. Alapterülete 3367 m2. Ebből kivett tanya 360m2, 3007 m2 pedig szántóként van nyilvántartva. Egy 100m2-es ház áll rajta. A ház hasznos területe kb. 70 m2. A tanyához tartozik egy akác erdő is. 2019-ben teljeskörűen fel lett újítva. - új műanyag nyílászárók - új tető, kémény felső része - új villanyvezetékek - gipszkarton előtétfalak (oldal+ mennyezet) - új vízvezeték rendszer A ház vegyes falazású, vályog és tégla. Az ingatlan két hűtő-fűtő klímával van felszerelve, emellett egy fa tüzelésű öntöttvaskályha gondoskodik az otthon melegéről. A falak vastagsága miatt jól szigetel, hosszan tartja a benti hőmérsékletet. Az ingatlan egész területe szinte egy légtér, nagyon nyitott, tágas. A házban található egy előszoba, és egy világos étkező. Ez a ház központi helye, itt található a kályha is. Ebből nyílik egy nagy nappali, ami akár gyerekszobává is alakítható. Az étkező és a nappali nyugati fekvésű. A konyha beépített bútorral rendelkezik. Mosó-és szárítógépnek is van hely benne. A hálószoba igazi hotel érzést biztosít a benne lévő fürdőnek köszönhetően. A szoba északi fekvésű. A háló részen meleg burkolat, a fürdőnél pedig hidegburkolat található. A fürdő zuhanyzóval, kézmosóval és beépített fürdőszoba bútorral van felszerelve. A zuhanyzóban páraelszívó rendszer lett kialakítva. Igény esetén, egy fallal könnyen leválasztható. 2022 tavaszán új (27 m mély) kút lett fúratva, új szivattyú és vízszűrő lett beüzemelve. Gáz nincs, minden árammal működik. A melegvízért villanybojler felel. A házban tisztasági festés történt 2023 szeptemberében. A tanya egy része szántóként van nyilvántartva, így ki kell függeszteni. Tekintse meg a(z) 46°08'14.3"N 18°57'16.3"E helyet a Google Térképen. Érdeklődni telefonon.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
45 000 Ft/hó
villanyösszkomfortoskertétkezőbeépített konyhabútorgépesítettkandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kmetovics Ákos
+36 30 691 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kmetovics Ákos
+36 30 691 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY