Eladó ház Bagod 153 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bagod 153 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7551420
Referenciaszám: HZ095241-4245681
Frissítve: 16 napja

Bagod eladó családi ház 4 szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
130 065 Ft/m²
153 m²
Alapterület
1028 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 62 967 Ft
Második évtől
82 561 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalaegerszegtől 10km távolságra Bagodban eladó egy egyszintes, 153nm-es felújítandó családi ház. Az ingatlan 1028nm-es sík, körbekerített telken található. Az eredeti lakóház az 1920-as években épült fsz+melléképület kialakítással. Az ingatlant többször bővítették, átalakították. A két bejárattal rendelkező házat alapvetően a tágas terek jellemzik, ahol helyet kapott 3 hatalmas méretű szoba, konyha, fürdőszoba wc-vel, kamra, tároló, előszoba és közlekedő. Ráadásként egy külső, az udvarról nyíló bejárattal, közel 30nm-es helyiség is az ingatlan részét képezi. Az udvarban ásott kút található. A lakóház vízszintes teherhordó szerkezete fa, stukatoros födém. A tető fa szerkezetű összetett kontyolt nyeregtető, kerámia cserép héjalással. Az épület kívülről kőporos homlokzati vakolattal és színezett, vakolt lábazattal ellátott. A szobákban a padló parkettával és hajópadlóval, a többi helyiség PVC-vel, szőnyegpadlóval borított. A falak felülete festett, vizes helyiségekben csempézett. Az ingatlanban fa, kétrétegű ablakok és fa szerkezetű belső ajtók találhatók. Az ingatlan összközműves, komfortos, a lakhatási igények kielégítésére alkalmas. A felújításra szoruló lakóház fűtése gázkonvektorokkal és cserépkályhákkal, melegvíz ellátása villanybojler segítségével biztosított. Legutolsó felújítása 1983-ban történt. Az ingatlan per- és tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető. További kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal!Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek, többek között hitelügyintézéssel és energetikai tanúsítvány elkészítésével. Vevőink számára minden szolgáltatásunk INGYENES!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magasi Tünde Duna House - Zalaegerszeg, Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 218 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magasi Tünde Duna House - Zalaegerszeg, Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 218 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY