Eladó ház Bácsbokod 79 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bácsbokod 79 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8147500
Referenciaszám: HZ030616
Frissítve: 21 napja

Bácsbokod eladó családi ház 3 szobás: 4,5 millió Ft

4,5 millió Ft
56 926 Ft/m²
79 m²
Alapterület
1085 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Bácsbokodon egy  79 nm-es családiház, 1085 nm-es telekkel. Körülbelül az 1950-es években épült, felújítás alatt álló ingatlan. Kialakításra került konyha- étkező, 3 szoba , 1 fürdőszoba  és egy  közlekedő. A szobák optimális nagyságúak könnyen berendezhetőek méretükből adódóan. A ház szerkezete vegyes falazatú, aljzata betonból készült. A tető szerkezete csonka kontytető formájú.2023-ban cserélték a teljes villanyhálózatot és jelenleg 1x32A kialakított villanyhálózat van illetve egy Fí relé áram védőkapcsoló. A meleg vizet villany bojler állítja elő, a fűtése fatüzelésű kályhával történik illetve az étkezőben falra helyezett fűtő-hűtő klíma felel. A ház közművesített, a gázcsap a kapun belül van, igény esetén be lehet vezetni a házba. A bejárati ajtó műanyagra lett cserélve, és az ablakok kétrétegű műanyagok szintén, amelyek hozzájárulnak a ház jó szigeteltségéhez. A bejáratiajtó a folyosó közepén helyezkedik el azzal szemben két hálószoba. A folyosón jobbra fordulva egy tágas étkező nyílik. Az étkezőből beléphetünk a fürdőszobába, vagy a közvetlen mellette elhelyezkedő harmadik hálószobába. A ház kialakítása úgy történt, hogy minden szobalakó privátszférája megmaradjon, nincsenek egymásba nyíló szobák. Az udvarban csak egy pár nm-es szakasz füvesített, nem igényel sok munkát. Félkész épületek várnak arra hogy új tulajdonosa befejezze rajta a felújítást. A telken még egy nyitott garázs található. Ha felkeltette az ingatlan az érdeklődését, kérem hívjon! Nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mester Dorina Duna House - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 20 427 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mester Dorina Duna House - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 20 427 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY