Eladó ház Bábonymegyer 65 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bábonymegyer 65 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8256854
Referenciaszám: HZ037813
Frissítve: 4 napja

Bábonymegyer eladó családi ház 3 szobás: 25,9 millió Ft

25,9 millió Ft
398 462 Ft/m²
65 m²
Alapterület
851 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 81 952 Ft
Második évtől
107 454 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy hangulatos, ideális méretű családi ház Bábonymegyeren, Somogy megyében ami kiváló lehetőség azoknak, akik az ország e gyönyörű részén szeretnének letelepedni.Az ingatlan vegyes falazattal rendelkezik, ami hozzájárul az otthon meleg, barátságos atmoszférájához, miközben hőszigetelési szempontból is előnyökkel bír. Az ingatlan mérete 65 m², a telek mérete 851 m².Az ingatlan jelenleg a következő helyiségekből áll:Nappali, 2 szoba, fürdő+WC, kamra,  konyha.A tetőszerkezete jó állapotú, nyílászárói fából készültek , de hőszigetelt üveggel ellátottak.Fűtése gázkazánnal megoldott, a melegvizet villanybojler szolgáltatja.Az otthon szívének számító nappali központi helyet foglal el az ingatlanban, így remekül összeköti az otthon minden részét, megteremtve ezzel a családi összejövetelek, esti meghitt beszélgetések tökéletes helyszínét. A két másik szoba lehetőséget teremt az elvonulásra, így megteremtve azt, hogy mindenki megtalálhassa a számára ideális teret.A konyhából nyíló kamra lehetőséget teremt, hogy a finom befőtteket, lekvárokat, illetve a főzéshez szükséges alapanyagokat ideális helyen tárolhassuk.A ház körüli udvar meghitt kertészkedési és pihenési lehetőségeket nyújt, ahonnan közvetlen kilátás nyílik a hátsó szomszédban legelésző lovak békés világára. Ez a pazar látvány garantálja, hogy minden napot nyugodt és stresszmentesen kezdjen az ide költöző.A házhoz tartozik egy garázs, amely elegendő helyet biztosít az autónak, továbbá több melléképület is rendelkezésre áll, amelyek kiválóan használhatók tárolásra vagy műhelynek.Összességében ez az ingatlan kiváló választás lehet azok számára, akik nyugodt, természetközeli környezetre vágynak, de nem szeretnének lemondani a modern élet kényelmi elemeiről sem. Ha Ön is ilyen otthonra vágyik, ne habozzon, vegye fel velem a kapcsolatot, és tekintse meg ezt a gyöngyszemet Bábonymegyeren!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Illés Boglárka Duna House - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 539 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Illés Boglárka Duna House - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 539 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY