Eladó ház Babócsa 55 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Babócsa 55 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8235871
Referenciaszám: M286069-4736920
Frissítve: ma

Babócsa eladó családi ház 1+2 fél szobás: 8 millió Ft

8 millió Ft
145 455 Ft/m²
55 m²
Alapterület
830 m²
Telek
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 25 313 Ft
Második évtől
33 190 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk egy azonnal költözhető családi házat egy csendes, nyugodt kis utcában. Az ingatlan 2006-ban épült, akadálymentesített, tégla falazatú, beton alapra és beton födémmel készült. A ház alapterülete 54 m?, amelyben három szoba, konyha-étkező, kamra, előszoba és fürdőszoba-WC található, így ideális választás lehet egy kisebb család számára. A tető BRAMAC cseréppel fedett, a tetőtér pedig igény szerint beépíthető. Az ingatlan fűtéséről kandalló gondoskodik. A 830 m?-es telek bőséges helyet kínál kertészkedésre, pihenésre, valamint a gyümölcsfák árnyékában töltött kellemes időtöltésre. Az ingatlanhoz tartozó bútorok az ár részét képezik. A ház szerkezetileg stabil, és azonnal beköltözhető. A település mindennel felszerelt: étterem, presszó, élelmiszerbolt, iskola, óvoda, orvosi rendelő, fodrász és kozmetikus is megtalálható helyben. A közlekedés Pécs és Nagykanizsa irányába busszal és vonattal is kiváló. Babócsán, a Somogy megyei, 1500 lakosú nagyközségben található, amely 20 km-es körzetben elérhető két város (Nagyatád és Barcs), valamint három különböző termálfürdő, így biztosítva a kényelmet és kikapcsolódást a környéken. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, hogy Babócsa egyik legszebb részén találja meg új otthonát! Ha jobban megismerné az ingatlant és szeretné, hogy körbe vezessem akkor kérem hívjon bármikor! *Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel konstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dekkert Dániel OTPip - Fonyód Blaha Lujza utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dekkert Dániel OTPip - Fonyód Blaha Lujza utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY