Eladó ház Aszófő, Lakóövezet 300 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Aszófő, Lakóövezet 300 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7840240
Referenciaszám: M250616
Frissítve: 21 napja

Aszófő eladó családi ház 8 szobás: 369 millió Ft

369 millió Ft
1 230 000 Ft/m²
300 m²
Alapterület
904 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 167 581 Ft
Második évtől
1 530 905 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ ÖRÖKPANORÁMÁS 300 m2-es, kétszintes családi ház ASZÓFŐN! A dombok ölelésében fekvő Aszófő a Balaton északi partján, a közkedvelt tihanyi félsziget lábánál fekszik. Balatonra nyíló panorámája méltán megér egy misét, Budapesttől pedig mindössze 1,5 órányi autóútra található. A falu és az ingatlan környezetének a szépsége az olaszországi Toszkánára és a franciaországi Provence-i falvakéra emlékeztet. A 300 m2-es aszófői családi ház lenyűgöző Balatoni örökpanorámája láttán máris jobb kedvre derül az ember. A ház kiváló elhelyezkedése folytán szinte lépten-nyomon a balatoni panorámába botlunk mind a nappalik, mind a hálószobák ablakain keresztül. Hatalmas teraszán és kertjében a jó társaság és egy pohár finom bor mellett szinte garantált a kellemes kikapcsolódás és a feltöltődés. A 900 m2-es telken elhelyezkedő ház jól átgondolt és praktikus kivitelezése folytán akár egy 6 fős nagycsalád is bőségesen elfér egymást mellett mind nyaralás, mind állandó lakhatás céljából, hiszen az ingatlan 6 különálló szobával, 2 szép nappalival és 3 fürdőszobával rendelkezik, melyek két szinten oszlanak el. A gáz-cirkó kazánnal és padlófűtéssel felszerelt ház földszinti tágas nappalijában még egy egyedileg készített impozáns cserépkályha is kialakításra került, mely a téli hónapokban bőséges meleget és bensőséges hangulatot kölcsönöz a ház lakóinak. A nyári meleg elviselhetőségéről és az összkomfort érzetről a kertben elültetett hatalmas fák mellett 2db, az emeleten elhelyezett hűtő-fűtő klíma is gondoskodik. Igény szerint napkollektorok is felhelyezhetők, melyek előkészítése már megtörtént. A lakás helyiségei: - 5 db hálószoba - 2 db tágas nappali - 1 db dolgozó szoba - 3 db fürdőszoba (az egyikben szauna) - 3 db toalett - 1 db konyha - 3 db gardrób - 1 db nagy terasz - 1 db erkély A tekintélyt parancsoló ház csodálatos kertje igényesen kialakított és szépen gondozott, teli virágokkal és nagy fákkal. Az öntözővel ellátott kertben található még egy fúrt kút és egy jakuzzi is. A parkolás egy kétállásos garázsban biztosított. Az ingatlan teljesen berendezett, azonnal birtokba vehető! Minimális felújítást és szaniter cserét igényelnek a földszinti, illetve az emeleti fürdőszobák, valamint a konyha is igény szerint. Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2010
Erkély:
2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsvilágoserkélyterasztelefonbútorozottklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Moka Tünde Balatonfűzfő Munkás tér 3 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 303 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Moka Tünde Balatonfűzfő Munkás tér 3 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 303 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY