Eladó ház Aszód 230 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Aszód 230 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8108673
Referenciaszám: UZ026985
Frissítve: ma

Aszód eladó családi ház 13 szobás: 250 millió Ft

250 millió Ft
1 086 956 Ft/m²
230 m²
Alapterület
641 m²
Telek
13 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 791 044 Ft
Második évtől
1 037 199 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Három önálló, lakható rész került kialakításra, és az Ingatlanon teljes körű szerkezeti és műszaki felújítás történt 2019-ben, ezek pedig a következők voltak: - Vízvezetékek újraépítése 100%-ban - Villamoshálózat korszerűsítése 100%-ban - Gáz- és fűtésrendszer korszerűsítése 100%-ban - Új hidegburkolatok - Egyedi gyártású fa nyílászárók 3 rétegű hő- és hangszigetelt üveggel ellátva - Tetőszerkezet szigetelése belülről 100%-ban, szigetelőhabbal - Külső homlokzat szigetelése 15 cm vastagon - Fűtés: Kondenzációs kazán működteti a fűtést, amely 3 zónára van osztva - Fűtőtest: Radiátor - 500 L-es meleg vizes tároló - Belső falazat: minden fal bekartonozásra került A szállóban jelenleg 13 szoba áll rendelkezésre a vendégek számára, ezek 2 fő befogadására alkalmasak, méretük 10-14 m2. 6 szoba saját fürdőblokkal felszerelt. Mind a 3 kialakított lakórészben található továbbá: - Közös fürdőblokk + WC - Étkező - Gépesített konyha - Elhelyezkedés: Városközpont Építőanyag: Tégla - Kamerarendszer: Igen Parkolás: Udvarban, vagy ház előtt - Rezsi: Felosztásának köszönhetően, lakossági elszámolás alapján - Teher: Nincs AMIÉRT JÓ BEFEKTETÉS!! A teljes körű felújításnak köszönhetően alacsony a fenntartási költség Fekvése és infrastruktúrája tökéletesen alkalmas a jelenleg is kialakított szolgáltatás működtetésre! Budapest könnyen megközelíthető, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt, számtalan munkalehetőség, ipari park, gyár, bevásárlóközpont található a városban és közvetlen közelében. Ennek következményeképp maximálisra emelhető a kihasználtság, ez pedig rövid megtérülési időhöz segíti hozzá a tulajdonost! Jelenleg is élő szerződéssel rendelkezik és üzemel a szálló, melyet igény és megegyezés esetében a tulajdonos átad. A telek méretéből adódóan, további lehetősége nyílik + ház építésére, ezzel továbbnövelve saját passzív jövedelmét, bérbeadás esetén! Amennyiben érdeklődik a lehetőség iránt, találkozzunk, egyeztessünk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortossaját parkológarázspanoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lázár Ágnes Intor Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 543 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lázár Ágnes Intor Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 543 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY