Eladó ház Ászár 81 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ászár 81 nm
Hirdetéskód: 8288205
Referenciaszám: 1040
Frissítve: 3 napja

Ászár eladó családi ház 2 szobás: 35 millió Ft

35 millió Ft
432 099 Ft/m²
81 m²
Alapterület
1123 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 110 746 Ft
Második évtől
145 208 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház csendes, nyugodt környezetben - minden közmű bekötve! Csendes falusi környezetben, 1123 nm-es, belterületi telken eladó egy 81 nm hasznos alapterületű, téglából épült családi ház. A ház 2 szobával és 2 félszobával rendelkezik, ideális akár fiatal családok számára is. A tetőszerkezet szakember által karbantartott, a mennyezetet 10 cm-es szigeteléssel látták el. A lakóházban az alápincézett kazánházból üzemelő vegyes tüzelésű kazánból házközponti fűtés működik lapradiátorokon keresztül. Fontos információk: - Minden közmű (csatorna, gáz, villany és víz) bekötve! - A házba bejövő vízvezeték KPE csőre lett cserélve - Néhány nyílászáró már korszerűre lett cserélve A településen buszközlekedés működik és minden fontos intézmény megtalálható: élelmiszerbolt, óvoda, iskola, házi orvos. Falusi Csok, Csok Plusz, Babaváró és lakáshitel egyaránt igénybe vehetők a megvásárláshoz. Ne maradjon le erről a remek lehetőségről, hívjon bizalommal! Palotai Péter +36204433242 Ha Önnek a vásárláshoz egy vagy több ingatlant el kell adnia, szívesen vállalom annak értékesítését is. Forduljon hozzám bizalommal a részletekért! A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY