Eladó ház Arnót 170 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Arnót 170 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8212518
Referenciaszám: 169950-4698222
Frissítve: 4 napja

Arnót eladó családi ház 5+1 fél szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
528 824 Ft/m²
170 m²
Alapterület
778 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 284 459 Ft
Második évtől
372 977 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169950 hivatkozási számú arnóti családi ház. Az eladó arnóti családi ház jellemzői: - a szigeteléssel ellátott ház 1990-ben épült téglából, egy 778 m2-es telken - 2001-ben a teljes tetőt lecserélték, bitumenes zsindely fedéssel látták el, 2011-ben a fűtési rendszert korszerűsítették (kondenzációs kazán), 2022-ben pedig egy újabb, esztétikai felújítást kapott - a nyílászárói a szuterén részben műanyag kivitelűek, a lakórészben fa szerkezetű, hő- és hangszigetelt üvegezéssel - a földszinti lakótér járólappal burkolt, a tetőtéri szobák laminált padló burkolatot kaptak - a szuterén részen található egy 55 m2-es garázs, két kb. 20 m2-es tároló-mosókonyha, valamint egy 25 m2-es pincerész - a földszinti lakórészben konyha, spajz, étkező, tágas nappali, fürdőszoba, wc, gardrób és egy világos közlekedő helyezkedik el, melyből egy falépcső vezet fel a tetőtéri szintre, ahol 3 szoba, egy könyvtárszoba, amelyből egy 6 m2-es erkélyre léphetünk ki, valamint egy zuhanyzó kapott helyet - a házat egy 25 m2-es fedett terasz öleli körbe - az ingatlan riasztórendszerrel védett - a kert gondozott, öntőzőrendszerrel ellátott, épített halastó, kemence, fedett szaletli, kutyakennel teszi praktikussá és kellemessé a szabadidőnket - a kapu elektromos, a hatalmas garázson kívül egy fedett gépkocsibeálló is rendelkezésünkre áll - az ingatlan igény szerint teljes bútorzattal együtt is eladó! - Arnót közlekedési adottságai kifejezetten jók, Miskolc 6 km-re fekszik, de a 3-as főút, illetve az M30-as autópálya is közvetlen közelében található Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó arnóti családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #169950Az Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
garázscsendesgardróbpincebútorozottalacsony közös költséghőszigeteltriasztóklímakandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Melegh Gézáné Open House - Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 404 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Melegh Gézáné Open House - Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 404 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY