Eladó ház Arló 185 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Arló 185 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8248295
Referenciaszám: 000395
Frissítve: 1 napja

Arló eladó családi ház 5 szobás: 22 millió Ft

22 millió Ft
118 919 Ft/m²
185 m²
Alapterület
1063 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 69 612 Ft
Második évtől
91 273 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: 000395 Arlóban, B.A.Z. vármegyében KÉT GENERÁCIÓS, duplakomfortos családi ház GARÁZZSAL , melléképületekkel ELADÓ!! 7.5 Millió Ft-os falusi CSOK-ra alkalmas az ingatlan, de csak akkor eladó CSOK-ra ha vevő 10% foglalót fizet az adásvételi szerződés megkötésekor. A családi ház 1977-ben épült szilikátblokkból, alapzata beton, kívül és belül is jó állapotban van. A cserép héjazatú, betonfödémes tető faszerkezete kifogástalan állapotú. Az épület hasznos alapterülete 128 m2 az erkélyek, teraszok,garázs, kazánház nélkül. (A felsoroltakkal együtt 185 m2.) A földszinten a szélfogó és a lépcsőfeljáró félemeleti pihenő teraszként is használható. Az alsó szinten a fürdőszoba (Wc-vel) a garázsban lett kialakítva. A ház elosztása a méretarányos alaprajzon megtekinthető! Minden közmű bent van a házban(víz, szennyvíz,3 fázisú villamos áram, földgáz) A szennyvíz hálózat felújított. Fűtése gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal történik, a meleg víz szolgáltatást átfolyós típusú Yunkers gázkészülék biztosítja. A falak festettek. A felső szint szobái padlószőnyegesek és laminált padlósak, az előszoba járólapos, az alsó szinten a lakóhelyiségek aljzata járólap, egy szobája laminált padlós. A földszinten hőszigetelt műanyag , a felsőszinten fa nyílászárók vannak. Az udvar a ház előtti kiskert kivételével a garázsig betonozott vagy betonlappal fedett. A kiskertben fenyőfa, rózsabokrok, aranyeső orgona bokrok vannak. A különálló beton blokkból épült garázs 16 m2, betonfödémes, beton aljzatú. Az 1063 m2-es telken a ház mögött található még egy szintén betonblokkból épült, beton aljzatú 40 m2-es melléképület, amely 3 részre van osztva,tároló helyiségnek sertésólnak, használható. Az ásott kút mellé egy 3 m2-es ,2 részre osztott baromfi ól és egy házilag épített füstölő lett építve. A kút bővizű, vizét locsolásra használják. A hátsó kertben 10 m2-es jó állapotú pince van. A kert gyümölcsfái: szilva, meggy, alma, birs. Egy kisméretű gondozott veteményeskert is van a területen. A nagyközségben található: általános iskola, boltok, posta, festői tó, amely remek kirándulási és kikapcsolódási lehetőséget kínál. A településen két nagy hírű vendéglő is található. Az ingatlan Ózdtól 6 km-re, Egertől pedig kb. 40 km-re található. Eger rengeteg látnivalót kínál: történelmi óváros, híres szőlőhegyek és középkori termálfürdők. Ózdon megtalálható minden nagyobb szupermarket és minden más, amit egy város kínálhat. Csíz (Szlovákia) termálfürdője mindössze 30 km-re található. Hívjon, ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni! Megtekintés előzetes időpont egyeztetés alapján lehetséges. Vásárlóinkat INGYENES, BANK FÜGGETLEN hiteltanácsadással, szerződések lebonyolításával segítjük.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1977
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázserkélyteraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY