Eladó ház Apc 105 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Apc 105 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8182653
Referenciaszám: H341970
Frissítve: 16 napja

Apc eladó családi ház 4 szobás: 23,9 millió Ft

23,9 millió Ft
227 619 Ft/m²
105 m²
Alapterület
678 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 75 624 Ft
Második évtől
99 156 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves vármegye, Apc településén eladásra kínálok egy 105 nm-es, VEGYES ÉPÍTÉSŰ, TEHERMENTES családi házat! Az ingatlan nagy része vályogból, kisebb része téglából épült. Fűtése jelenleg nem biztosított, de a gáz csonkja a ház előtt, az utcában, található. Az épületben az utóbbi évben több felújítás is történt: - A belső falak hálózva, javítva és frissen lettek festve. - A ház külseje dryvit hálóval lett javítva. - A villany rézre lett cserélve, illetve 16 A-re lett bővítve. - A tető jó állapotú, ugyancsak javítva lett. A műanyag nyílászárók jó állapotúak, egy ajtó cserélve lett. A helyiségeket tágas terek jellemzik, a szobák külön nyílóak, a házban két WC található. Előnye, hogy két külön bejárattal rendelkezik. A ház mellett több felújítandó, nyitott tároló rész is megtalálható. A 678 nm-es telek teljesen lomtalanítva, kitakarítva keröl átadásra, tovább bővítési lehetőség adott. Az autó parkolása az udvaron megoldott, de garázs kialakítására is van lehetőség. Az ingatlan a település kedvelt, csendes részén helyezkedik el, ahonnan csodás panoráma nyílik a Mátrára. Buszmegálló, bolt gyalog 5 percen belül, iskola-óvoda 10 percen belül elérhető. Az autópálya felhajtó is néhány km-en belül van. Az ingatlan tehermentes, birtokba adása a teljes kifizetés után gyorsan kivitelezhető! Az ingatlan jelenleg CSOK-ra nem megfelelő, de az eladó igény esetén vállalja az ehhez szükséges átalakítását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornasaját parkológarázscsendes

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Sándor Ingatlanmentor Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Sándor Ingatlanmentor Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY