Eladó ház Aparhant 110 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Aparhant 110 nm
Hirdetéskód: 8259687
Feltöltve: 16 napja

Aparhant eladó családi ház 2+2 fél szobás: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
226 364 Ft/m²
110 m²
Alapterület
750 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 78 788 Ft
Második évtől
103 305 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált családi házunk Aparhant Rózsadombon! Tehermentes, 60-70-es évek között épült beton alapú tégla ház. Tető pala. Felújításra szorul. 100-110m2 beltér, Kádárkocka ingatlan. Fűtés központi. Gáz és vegyes tüzelésű kazánnal működik. Melegvizet gáz bojler adja, de villanybojler is felszerelhető. Helységek: 2 nagy utcafronti szoba, 2 kis szoba (régi veronda is szobává lett alakítva), nappali, előszoba, konyha, wc és fürdő külön van, kamra. Fedett garázs ahonnan egy kinti kamra is nyílik, illetve a pince lejáró és a padlás feljáró. Mellette a kazánház. A garázs és a melléképületek a házzal egybe vannak építve. Hátul füstölő helyiség van kialakítva. A ház 2009-ben 5cm-es szigetelést kapott kívülről, illetve az egyik utca fronti szoba a hideg falakra belülről is. Bolt, posta szembe az út túloldalán. Faluba orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda, iskola működik. Az ingatlanra Falusi CSOK igénybe vehető! Irányár: 24.900.000Ft Érdeklődni további információkért telefonon. Amennyiben nem vagyok elérhető vagy nem tudom fel venni a telefont küldjön üzenetet és vissza fogom hívni! Ingatlan közvetítői ismeretség van!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1967
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízösszkomfortospincebútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kerekes Mónika
+36 20 343 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kerekes Mónika
+36 20 343 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY