Eladó ház Apaj 126 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Apaj 126 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8230724
Referenciaszám: H490020
Frissítve: 9 napja

Apaj eladó családi ház 5 szobás: 46,9 millió Ft

46,9 millió Ft
372 222 Ft/m²
126 m²
Alapterület
1016 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 148 400 Ft
Második évtől
194 578 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk egy FALUSI CSOK-ra alkalmas, nettó 126 nm-es családi házat nagy telekkel, Budapesttől 40km-re Apajon. Az házban 4 különnyíló szoba található és egy tágas, fényes konyha-étkező. A kétszintes ingatlant praktikus elrendezés és tágas helyek jellemzik, valamint minden szintjén helyet kapott egy-egy fürdőszoba. A teljes épület alatt pince található, így a tárolással nem lehet gond! Az 1016 nm-es telken a garázs mellett bőven marad hely a fa játszótérnek a kicsik számára, konyhakertnek, virágoknak és remek lehetőség a kerti partik megtartásához Ingatlan: - 126 nm, konyha-étkező + 4 szoba - fürdőszoba: földszinten káda fürdő és külön WC emeleten tusolós fürdő WC-vel - hatalmas, tágas konyha +étkező - ÚJ TETŐ - 4 éve teljes tetőcsere (léc, betoncserép, széldeszka, hő-és vízszigetelés) - 1,5 évvel ezelőtti felújítás érintette: villanyvezetékek cseréje új villanyóra (lehetőség H tarifa igénylésére) új nyílászárók, szúnyoghálóval új kazán (vegyestüzelésű) új villany bojler 2 db nagyteljesítményű hűtő-fűtő klíma - pince, kb. 55 nm - terasz, kb. 16 nm-es, felújítást igényel - az előtetőhöz szükséges faanyag és cserép rendelkezésre áll Telek: - 1016 nm - garász, 2 autó számára - fa játszótér - fúrt kút - öntözőrendszer kiépítve - egy kompresszor még szükséges lesz hozzá Apaj az 51-es főútvonaltól néhány km-re fekvő település, Dömsöd vagy Kiskunlacháza felől érhetjük el. A két településsel közvetlen buszjárat is összeköti. A most felújítás alatt lévő Budapest- Belgrád vasútvonal érinti a falut, így a közlekedés a fővárosba gyors és egyszerű lesz. Óvoda, általános iskola és gyógyszertár működik a faluban, és a háziorvosi ellátás is megoldott. Számos kirándulási és kikapcsolódási lehetőséget is kínál a környék. Mint például Apaj Réce Tanösvény. A terület a Kiskunsági Nemzeti Park része, itt él a puszták nagytestű madara, a túzok. Valamint a Ráckevei-Duna Apajtól 8 km-re folyik. Várom hívását! Az ingatlan előre egyeztetett időpontban rugalmasan megtekinthető! Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1991
Terasz:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fejes Tímea Otthon Centrum - Ráckeve Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fejes Tímea Otthon Centrum - Ráckeve Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY