Eladó ház Annavölgy 102 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Annavölgy 102 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8250733
Referenciaszám: 0980
Frissítve: 2 napja

Annavölgy eladó családi ház 4 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
587 255 Ft/m²
102 m²
Alapterület
460 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 534 Ft
Második évtől
248 513 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Annavölgy gyönyörű zöldövezetében eladó egy 102 nm-s,négy szobás,vegyes falazatú,cseréptetős,CSOK pluszrra alkalmas családi ház. Az ingatlan 460 nm-s telken helyezkedik el,a kert tele van ültetve zölddel, teraszos megoldással,mindez igazi természetközeli élményt ad a lakóknak és mellette azerdő hűs lombjai adják a kellemes éghajlatot. A házba egy nyitott és fedett,50 nm-s teraszon jutunk be,ami kivételes élményt adgrillezéshez,családi,baráti találkozókhoz. Ahogy belépünk a házba egy 4m belmagasságú nappali fogad,étkezővel és konyhával. A szobák mind külön nyíló szobák, a fürdő és wc is külön helységben van. Az étkező részben van egy nagyobb teljesítményű kandalló,aminek a hangulata hűvös napokon maradandó élményt nyújt,továbbá a fűtés vegyes tüzelésű kazánnal történik,ami teljesen új,csak egy próba fűtés erejéig lett beüzemelve.A gáz vezetékei,csövei is be vannak vezetve a házba,csak egy gázóra és egy gázkazán bekötése szükséges és tökéletesen működik a rendszer. A ház egyedi építési megoldású a változó belmagassággal,de ez a különlegessége többek között,továbbá gyönyörű beltartalommal rendelkezik,új villany és vízvezetékek,új nyílászárók és a benne lévő egyedi bútorok is benne vannak az árban,illetve kamera rendszer lett kiépítve,melyet egy telefonos applikáción keresztül lehet követni. A házhoz tartozik egy garázs,egy autó részére,ahova telken kivül,a bejáratnál tudunk beállni. Annavölgy a Gerecse hegy lábánál fekszik,mindenkinek tudnám ajánlani a kellemes,tiszta evegője miatt,itt vonul a Kék Túra útvonala,ezenkivül még sok emlékhely és kiránduló hely van a közelben a település speciális fekvése miatt,de ugyanakkor jó a közlekedés,közel vannak a nagyobb települések,Esztergom,Tatabánya,még Budapest is. Ez az ingatlan minden nap új élményt,feltöltődést nyújt a lakóinak,ha szeretné megtekinteni,hívjon bizalommal nézzük meg együtt. Kun Judit 06204400145 A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY