Eladó ház Andornaktálya 125 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Andornaktálya 125 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8195478
Referenciaszám: 646_ipe
Frissítve: 20 napja

Andornaktálya eladó családi ház 4 szobás: 51,9 millió Ft

51,9 millió Ft
415 200 Ft/m²
125 m²
Alapterület
600 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 164 221 Ft
Második évtől
215 322 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Andornaktálya forgalommentes utcájában 125 m2-s, 2 szintes, 4 szobás családi ház 600 m2-s telken eladó. Az épület 1983-ban épült téglából, 2008-ban szigetelték (10 cm), színezték, a tető felújítása 2012-ben történt - OSB lapra tett zsindely fedéssel. A födém üveggyapottal szigetelt. Az épület tájolása: É-NY-D A lakótér helyiségei: közlekedő, főzőfülke, kádas fürdőszoba wc-vel, konyha-étkező, D-i fekvésű nappali (23 m2) teraszkapcsolattal (14 m2), kazánház, emeleten: 3 szoba (8, 13 és 17 m2), továbbá egy 8 m2-s gardrób/tároló, közlekedő. Az udvarról megközelíthető tároló, elektromos nyitású garázs (16 m2), mely a házból is elérhető. A terasz alatt „pince” lett kialakítva, továbbá a telken különálló épületben is van még egy garázs (kb. 18 m2), melléképület. Az udvar részben füvesített, részben betonozott. A telek körbe teljesen zárt, lekerített, melyen konyhakertet is kialakítottak. Az ingatlan fűtése: radiátoros központi fűtés. Elsősorban a vegyes tüzelésű kazánt (TOTYA 2014) használta a tulajdonos, mely a lakásból könnyen megközelíthető. Lehetőség van gázkazánnal (FÉG) is fűteni, továbbá az emeleti közlekedőbe került beépítésre egy MIDEA hűtő-fűtő klíma (2022). Nyílászárók: az eredeti gerébtokos faablakok fel lettek újítva oly módon (2018), hogy a külső üveget 2 rétegű hőszigeteltre cserélték, az ablakok redőnyösek, szúnyoghálósok. Bejárati ajtó: dupla faajtó. Burkolatok: nappaliban jó állapotú faparketta, a szobákban szőnyegpadló, többi helyiségben kerámia lap. A falak festettek, az emeleti szobák tapétásak. A konyha 7 éve esett át felújításon, konyhabútort, burkolatot cseréltek. Az ingatlan tehermentes, rugalmasan megtekinthető. A tulajdonost egri lakás cseréje is érdekli. Ha további kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné személyesen megtekinteni, kérem, hogy hívjon telefonon.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1983
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó közlekedésűvilágosétkezőgardróbteraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tegzes Ildikó Ingatlan Paletta Az iroda összes hirdetése
+36 30 229 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tegzes Ildikó Ingatlan Paletta Az iroda összes hirdetése
+36 30 229 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY