Eladó ház Alsóvadász 170 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Alsóvadász 170 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8241486
Referenciaszám: M287329-4740501
Feltöltve: 3 napja

Alsóvadász eladó családi ház 4 szobás: 38,5 millió Ft

38,5 millió Ft
226 471 Ft/m²
170 m²
Alapterület
1526 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 121 821 Ft
Második évtől
159 729 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Alsóvadász központjában egy két szintes, nettó 170 nm-es 4 szobás, jó állapotú, összeközműves családi ház. Az 1997-ban B30-as Porotherm téglából épült ingatlan egy 1526 nm-es telken helyezkedik el. Az ingatlan félig alápincézett, ahol a kazánház és egy zöldséges pince is helyet kapott. Az élület földszintjén található egy teljes értékű szoba, egy nagy nappali, társalgó, konyha + étkező + spájz, valamint fürdőszoba külön wc-vel. A lakóteret 2 külön bejáraton-, és a pincén keresztül is megközelíthető. Ezen a szinten az étkezőből nyílik egy nagy tágas terasz, amely rengeteg lehetőséget rejt magában. Az emeleten két szoba, egy társalgó, valamint egy zuhanyzós fürdőszoba külön wc-vel kapott helyet, így nagy családok számára is elegendő életteret nyújt az ingatlan. Az ingatlan melegéről egy cirkó gázkazán, valamint egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, amelyek teljesítményüket radiátorokon keresztül adják le. Az ingatlan külső és belső nyílászárói fából készültek. A tető állapota kifogástalan, héjazata magas minőségű Békéscsabai mázas cserép. A ház 5cm DRYVIT rendszerű szigeteléssel ellátott. Víz és villamos hálózata korszerű. A villamos hálózat 3 fázisra osztott, valamint a 380V (ipari áram) is bevezetésre került. Az udvaron található egy egy állásos garázs tároló helyiségekkel, amely közel 60nm nagyságú. A kert rendezett, gondozott, melyet közel 80 gyümölcsfa ékesít. A kerti partik középpontja egy épített 10 nm-es filagória, ami a családi és baráti összejövetelek színtere lehet. Gondos kezek alatt új tulajdonosa egész évben élvezheti a kert nyújtotta bőséges javakat. Az ingatlanra falusi CSOK igényelhető. Központi helyen fekszik az ingatlan. Iskola, óvoda, bolt, sport létesítmények, tömegközlekedés, benzinkút, autópálya 5-10 percen belül elérhető. Banki hátterünknek köszönhetően kedvezményes hitel, CSOK, Falusi CSOK, babaváró ügyintézésben is tudunk segíteni ügyfeleinknek. Érdeklődés esetén kérem hivatkozzon az M287329-es referenciaszámra.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1997
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy István György OTPip - Miskolc Szemere Bertalan utca 20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 449 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy István György OTPip - Miskolc Szemere Bertalan utca 20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 449 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY