Eladó ház Alsópáhok 97 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Alsópáhok 97 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8213853
Referenciaszám: NY011996
Frissítve: 14 napja

Alsópáhok eladó családi ház 4 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
926 804 Ft/m²
97 m²
Alapterület
549 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 284 459 Ft
Második évtől
372 977 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Nyugat-Balatoni régió területén elhelyezkedő Alsópáhok rendkívül szerencsés fekvésének köszönhetően két, turisztikai vonatkozásban jelentős város közvetlen közelségében nyújt csendes menedéket,,Hévíz csupán 2, a Balaton fővárosa pedig mindössze 6 kilométerre található . A takaros , mézeskalács házikó Alsópáhok központjában,a 2010-ben épült Árnyas Lakóparkban található. A kétszintes lakóház 97 nm ,a lakópark legmagasabb részén helyezkedik el, mesés környezetben. A földszinten - tágas nappali, amerikai konyha- étkező,mosókonyha Az emeleten - 2 hálószoba, dolgozószoba,fürdőszoba található, a tárolást, beépített szekrények biztosítják. A nappaliból nyíló télikert , kitűnő közösségi térként funkciónál . Közművek bevezetve , az otthon melegét gáz( cirko) fűtés biztosítja központi termosztáttal , lapradiátoros hőleadással. Alternatív fűtésként hangulatos, épített kandalló áll a lakók rendelkezésére. Újszerű, mázas kerámia burkolatok világos tölgy parketta, minőségi beltéri egyedi ajtók,a 3 rétegű fa nyílászárók,, szúnyoghálóval felszereltek. Az ablakok , fényvisszaverő fóliával és zsalugáterrel védettek. Kiépített, 5 KW-os napelemrendszer. A gondozott, parkosított , dísznövényekkel, beültetett , saját használatú kert 549 nm. A fák ölelésében 25 nm- es faházikó bújik meg, jelenleg tárolóként hasznosítva. A házhoz 3 db fedett autó beálló tartozik. A zárt lakóparkban , kamera és riasztó rendszer felügyeli a biztonságot. A hévízi gyógyfürdő 2 km-re, Keszthely városközpont 6 km-re, Kehidakustány (gyógyfürdő) 13km-re található. Az ingatlan közelében 200 méterre, kisbolt a napi bevásárolásnak , iskola és óvoda, orvosi rendelő, posta, gyógyszertár található. Az ingatlant ajánlom állandó lakhatásra, akár nyaralónak, apartmannak, befektetésre, jó elhelyezkedése, megközelíthetősége miatt kiadható hosszú és rövid távra egyaránt. Ha felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2013
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tollasné Horváth Éva Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tollasné Horváth Éva Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY