Eladó ház Alsópáhok, Dózsa György utca 200 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Alsópáhok, Dózsa György utca 200 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7966426
Referenciaszám: 117_ae
Frissítve: 21 napja

Alsópáhok eladó családi ház 3 szobás: 139 millió Ft

139 millió Ft
695 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
1224 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 439 820 Ft
Második évtől
576 682 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyarani lehet otthon is! Fantasztikus kerttel, meghitt de modern terekkel megálmodott családi ház eladó Alsópáhok központjában, csodálatos családi ház - melybe csak költözni kell! 1224 m2-es telken 2 szintes kitűnő családi ház vált eladóvá 200 m2, melynek a hasznos területe 171 m2. 2000-es építésű, szigetelt homlokzati és tetőszigeteléssel ellátott épület. Praktikus kialakítás és elrendezés jellemzi a házat. Földszint: 2 beállós garázs - garázsból bejutás az ingatlanba, közlekedő, amerikai konyhás nappali, étkező került kialakításra illetve gardrób, fürdő+ wc található. 2 lépcsőkaros nagy légterű lépcsőház biztosítja a feljutást az emeletre. Emelten 3 szoba minden szobához saját fürdő+ wc tartozik, közlekedő - gallériás kialakítás. Az emelten 2 terasz is található. A ház körül végig nyitott terasz található - így minden napsugarat élvezni lehet. A ház fűtését központi gázkazán látja el a földszinten padlófűtés is kiépítésre került illetve radiátok, a nappaliban egy csodás kandalló is biztosítja igény szerint az otthon melegét (dupla bélelt kéménnyel) - illetve a földszinten és az emeleten is hűtő/fűtő klíma található! A ház riasztóval és térfigyelő rendszerrel ellátva és bekötve. Csak egy szomszéd van, a hátsó kert felől keletről erdő, délről pedig üres terület határolja (és fogja is)! A ház ingósága megegyezés kérdése! Rövid időn belül birtokba vehető! "Jöjjön el és nézzük meg együtt! Alakítsuk együtt tovább a jövőt!"

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortossaját parkolójó közlekedésűvilágosamerikai konyhaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Morvai Niki Jadran Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 584 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Morvai Niki Jadran Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 584 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY