Eladó ház Alsónémedi 83 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Alsónémedi 83 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8262627
Referenciaszám: 1006
Frissítve: ma

Alsónémedi eladó családi ház 3 szobás: 51,99 millió Ft

51,99 millió Ft
626 386 Ft/m²
83 m²
Alapterület
822 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 164 505 Ft
Második évtől
215 696 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Kádár-kocka ház Alsónémediben - Nagy telek, rengeteg lehetőséggel! Alsónémedi csendes, barátságos környékén eladásra kínálunk egy kiváló adottságokkal rendelkező, 83 négyzetméteres Kádár-kocka házat, amely 822 négyzetméteres telken helyezkedik el. Az ingatlan a 70-es években épült, jó állapotban van, azonban igény szerint felújítható, így lehetőség van arra, hogy saját ízlésére formálja! Főbb jellemzők: Lakótér: 83 nm - Tágas elrendezés, ideális akár egy család számára is. 3 szoba - Jól elrendezett, világos helyiségek, melyek személyre szabhatóak. 20 négyzetméteres terasz - Tökéletes hely a pihenésre, családi összejövetelekre, vagy akár egy kellemes reggeli elfogyasztására. Nyári konyha - Praktikus megoldás nyári időszakra, ideális a kerti partikhoz, vagy a kinti sütés-főzéshez. Fúrt kút - Az udvar öntözése könnyedén megoldható, így a kert gondozása költséghatékonyabb lehet. 822 négyzetméteres telek - Tágas, sok lehetőséget kínál a kert kialakítására, bővítésre, vagy akár egy medence telepítésére is. Kádár-kocka ház - Masszív épület, amely szerkezetileg jó állapotban van, felújításra szorul, de egy kis kreativitással igazi ékszerdobozzá varázsolható! Felújítási lehetőségek: Az ingatlan kiválóan alkalmas modernizálásra vagy egyedi átalakításokra. A terek könnyedén átalakíthatók, a falak elhelyezkedéséből adódóan akár amerikai konyhás nappalit is kialakíthat. A tetőtér beépíthető, így további hasznos élettér növelhető. Környezet: Az ingatlan Alsónémedi csendes részén található, ideális választás azok számára, akik elvonulnának a nagyváros zajától, mégis szeretnének közel maradni Budapesthez. A közelben található üzletek, iskola, óvoda, valamint jó közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre. Álmai otthonát keresi egy csendes vidéki környezetben, mégis könnyen megközelíthető helyen? Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hívjon most, és nézze meg személyesen ezt a kiváló adottságokkal rendelkező ingatlant! Mán Kata +36204449030 A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY