Eladó ház Alsónémedi 240 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Alsónémedi 240 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8241488
Referenciaszám: HZ046104-4740573
Frissítve: ma

Alsónémedi eladó családi ház 5 szobás: 135 millió Ft

135 millió Ft
562 500 Ft/m²
240 m²
Alapterület
1249 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 427 164 Ft
Második évtől
560 087 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Alsónémedin ÚJSZERŰ állapotú, TEHERMENTES, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ összesen 240 m2-es családi ház eladó GYÖNYÖRŰEN parkosított, térkövezett udvarral 1249 m2-es telken. A hátsó udvaron egy FŰTHETŐ MEDENCE, és egy hangulatos szaletli található. A telek hátsó része teljesen körbekerített, PRIVÁT SZFÉRÁT élvezhetnek az itt lakók. A medence ellenáramoltatóval, hidromasszázzsal felszerelt, télen-nyáron használható. A térköves udvaron 2 AUTÓ parkolására alkalmas FEDETT KOCSIBEÁLLÓ, GARÁZS , és egy 60 m2-es dupla szintes TÁROLÓ is rendelkezésére áll az új tulajdonosnak. A fűtés gázcirkóval és vegyes tüzelésű kazánnal is megoldható, és a két rendszer biztonságosan összehangolt. Ha leég a tűz a vegyes tüzelésű kazánban, átáll a gázfűtésre. A házban padlófűtés és radiátoros hőleadás biztosítja a kellemes meleget. A homlokzat és a födém is szigetelt, ami által a fűtési költség a téli hónapokban is maximum 30.000 Ft havonta. A házban 4 hálószobában kényelmesen elférnek nagycsaládosok, vagy összeköltöző családtagok. A 3 MELLÉKHELYISÉG és bidékkel ellátott FÜRDŐSZOBÁK lehetővé teszik, hogy soha ne kelljen várakozniuk a lakóknak. Az óriási GARDRÓBOK, lépcsőtérben kialakított polcok elnyelnek minden mennyiségű ruhát és cipőt. MAGAS MINŐSÉGŰ BURKOLATOK lettek felhasználva a ház hozzáépítésekor. Az eredeti 1970-es években épült utcarfronti részhez 2017-ben épült hozzá a ház nagyobb része, amivel 154 m2- lett a hasznos alapterület. 2017-ben lett kialakítva az új tetőszerkezet, az összközmű és a luxus minőség. LAKHATÓ, újszerű MELLÉKÉPÜLET is tartozik a házhoz, ami tovább bővíthető a garázs egybenyitásával egy 70 m2-es lakássá. Akár három szobás, KIADÁSRA alkalmas lakást, vagy SAJÁT IRODÁT is kialakíthat az új tulajdonos. A BEÉPÍTETT, GÉPESÍTETT KONYHA és beépített bútorok a vételár részét képezik! IDE CSAK BE KELL KÖLTÖZNIE! Alsónémediről kiváló a közlekedés Budapestre, tömegközlekedéssel és autóval is. Amennyiben megtetszett Önnek az ingatlan hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2017
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Müller Tibor Duna House - Bartók Béla út Az iroda összes hirdetése
+36 70 593 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Müller Tibor Duna House - Bartók Béla út Az iroda összes hirdetése
+36 70 593 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY