Eladó ház Alsónémedi 170 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Alsónémedi 170 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8150783
Referenciaszám: H485919
Frissítve: ma

Alsónémedi eladó családi ház 4 szobás: 87 millió Ft

87 millió Ft
511 765 Ft/m²
170 m²
Alapterület
255 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 275 283 Ft
Második évtől
360 945 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel álmai otthonát Alsónémedi nyugodt részén! Eladóvá vált egy tágas, háromszintes ikerház, amely ideális választás lehet nagycsaládosok számára, és könnyedén átalakítható két generációs házzá is. Az ingatlan 255 m²-es telekkel rendelkezik, így rengeteg helyet kínál a családi élethez és a pihenéshez. Főbb jellemzők: Telek mérete: 255 m² Szintek száma: 3 Pince-szuterén szint: 2 autó számára biztosít férőhelyet szerelőaknával, továbbá lehetőséget nyújt akár üzlethelyiség kialakítására is, a kazánház is itt helyezkedik el. Elektromos Hörmann kapu teszi még kényelmesebbé a mindennapokat. Földszint: Napfényes, közel 50 m²-es nappali, melyből igény szerint még egy szoba leválasztható, étkezős konyha, tágas folyosó, fürdőszoba külön WC-vel, lépcsőház Tetőtér: 3 szoba került kialakításra, melyek közül az egyik akár két külön szobává alakítható A házban gázcirkó fűtés biztosítja a meleget, de a hangulatos cserépkályha is rendelkezésre áll. A háromrétegű műanyag nyílászárók, alumínium redőnyök és szúnyoghálók további kényelmet biztosítanak. A meleg vizet bojler szolgáltatja. A nyári forró napokat a klíma teszi elviselhetővé. Kert és szabadtéri lehetőségek A házhoz tartozó kedves kis kertben egy fedett kiülő is található, ahol önfeledten élvezheti a szabadidőt családjával és barátaival. A kerti növények locsolását a fúrt kút biztosítja. Ez az ingatlan tökéletes választás azoknak, akik tágas, jól kialakított otthont keresnek csendes, nyugodt környezetben. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Ha felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal! Kollégáim független és díjmentes tanácsadással állnak rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Erkély:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor-Dániel Mónika Otthon Centrum - Szigethalom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor-Dániel Mónika Otthon Centrum - Szigethalom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY