Eladó ház Álmosd 125 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Álmosd 125 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8166039
Referenciaszám: H487260
Frissítve: 1 hónapja

Álmosd eladó családi ház 2 szobás: 38 millió Ft

38 millió Ft
304 000 Ft/m²
125 m²
Alapterület
2149 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 120 239 Ft
Második évtől
157 654 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Álmosdon, Debrecentől 40 kilométerre, eladó egy 125 négyzetméteres, beton alapon, cserép fedéssel, 1985-ben épült két szintes családi ház, 2149 négyzetméteres telken. Falazata kis-és nagyméretű tégla, illetve mészkőtufa. Az ingatlan jelenleg 2 nagyméretű szobával, tágas étkező-konyhával és fürdőszobával rendelkezik. A tágas étkező-konyhában kényelmesen elfér a család, amely minőségi konyhabútorral és a főzést elősegítő gépekkel jól felszerelt. A lakótér növelésére van lehetőség a tetőtér beépítésével, amely könnyen kialakítható, mivel a villany és a gáz kialakítása már megtörtént. A házat 1 évvel ezelőtt teljesen felújították: - villanyvezetékek, vízvezetékek - hideg-meleg burkolatok - műanyag nyílászárók cseréje - gázkorszerűsítés Az ingatlanon a lábazat 5, a falazat 10, a tető pedig 20 centiméteres szigetelést kapott, ezeknek köszönhetően nagyon jó a hőmegtartása. Fűtést és a meleg vizet gázcirkó kazán biztosítja, de lehetőség van vegyes tüzelés kialakítására is. A padlófűtés kellemesebbé varázsolja a hőmérsékletet a ház minden helyiségében, továbbá a hűtésről klíma gondoskodik. A ház teljesen alápincézett, száraz, tárolás céljára tökéletesen alkalmas. Parkolásra is van lehetőség a nagy udvar 200 négyzetméteres betonozott részén, amelyre mobil vagy épített garázs helyezhető el. A kert nagyságát kihasználva kialakítható pihenő, szabadidő rész vagy akár kertészkedésre is kiválóan alkalmas a terület. Ez az ingatlan számos lehetőséget rejt magában! Ajánlom családoknak és mindazoknak, akik élvezni szeretnék a vidéki élet előnyeit. Az ingatlan iránti érdeklődést kizárólag komoly vásárlási szándékkal várjuk! Megtekintéssel vagy további információval kapcsolatban, kérem vegye fel velem a kapcsolatot!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dankos Andrea Otthon Centrum - Debrecen - Bajcsy-Zsilinszky utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dankos Andrea Otthon Centrum - Debrecen - Bajcsy-Zsilinszky utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY